2777
2789

سلام دوستان من 6ساله ازدواج کردم چند وقتیه شوهرم نسبت به زندگیمون سرد شده حتی نسبت به من یه حرفایی درموردم میزنه که خیلی دلم میشکنه کاراشو نصف ونیمه رها میکنه یه جورایی سست شده حتی اوایل میگف میخام خونه بخرم الان دیگه حرفی درموردش نمیزنه 

امروز به یه خانومه زنگ زدم که سرکتاب بازمیکنه گفت طلسم تون کردن کل خونتون طلسم شده ازکجابدونم ازکجاباورکنم که راست میگه راهی هست بدونم 

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم

این دعا نویساکارشون همینه 

نونشون رو از ساده لوحی مردم تامین میکنن 

شوهرت مشکلش  دعا و طلسم نی 

یا مشکل روحیه یا یکی بهش خط‌میده ...یا مشکلی براش پیش اومده 

شما دنبال منبعش بگرد 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دعا نویساکارشون همینه نونشون رو از ساده لوحی مردم تامین میکنن شوهرت مشکلش دعا و طلسم نی یا مشکل ...

اخه من واسه بچه دومم اقدامم هنوز قسمت نشده گفت به وسیله پزشک باردار میشی وطلسم شدید خونه نمیخرید 

اخه من واسه بچه دومم اقدامم هنوز قسمت نشده گفت به وسیله پزشک باردار میشی وطلسم شدید خونه نمیخرید

خو دیگه دقیقا میدونه چه شخصیتی داری چیزایی میگه که دوست داری بشنوی 

..

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یعنی طلسم واینا واقعیت نداره؟

داره منتها

برای کسی که ایمان داشته باشه هیچ‌تاثیری نداره 

دستور آیت الله بهجت رو برا باطل کردن طلسم بخون ...

پولتم نریز جیب این شیادا 

ولی اکثر دعاذنویسا اصلا هیچی حالیشون نی فقط میان الکی یه دوغی میگن تاذبه یه پولی برسن الکی به هرکی میرسن میگن طلسم داری..

داره منتهابرای کسی که ایمان داشته باشه هیچ‌تاثیری نداره دستور آیت الله بهجت رو برا باطل کردن طلسم بخ ...

دقیقا منم سرهمین موضوع شک دارم میگم نکنه دروغ میگه