2777
2789
عنوان

اختلال دوقطبی 💔

61 بازدید | 13 پست

من دچار اختلال دوقطبیم و هیچکس نمیدونه جز خودم 🫠

10سالع ازدواج کردم و ی بچه دارم و الان واقعا اذیتم همش به جدایی فک میکنم ،شوهرم آدم بدی نیست ولی خب نمیدونه من همچین مشکلی دارم مدام دچار نوسان خلقم

همش دعوا داریم بخاطر رفتارای من ،کاش بتونم بهش بگم اون درک کنه ولی متأسفانه آگاهی نداره و نمیتونه درکش کنه 🥲

کسی هست اینجا دوقطبی باشع؟

من الان دارو نمی‌خورم همش عصبیم 

دارو هم بخورم میرم تو فاز شیدایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم داره دارو میخوره .همین داروها باعث شده اشتهاش زیاد بشه وچاق دیشب باهم بودیم میگفت نخورم رو ...

اره داروهاش چاق می‌کنه 

منم نمی‌خورم الان ولی خب بشدت عصبیم

مطمئنی دوقطبیه؟چ علائمی داره؟

باهم راحتیم یهمدت خیلی بچه اش میزد بدون هیچ حرف وناراحتی یهو فازش عوض میشد بهم می‌ریخت  دعواهم که یکسره داشتن یهو بی دلیل شادی میکرد بلند بلند میخندید  گفتم برو یه دکتر اعصاب .اونم گوش کرد رفت نوار مغز اینجور چیزا داد تشخیص دکتر بود الانم هرماه چکاپ میره دکتر بهش گفته دیگه نباید دوز داروهات بالاتر بره 

باهم راحتیم یهمدت خیلی بچه اش میزد بدون هیچ حرف وناراحتی یهو فازش عوض میشد بهم می‌ریخت دعواهم که یک ...

چ خوبه که همچین خواهر شوهر فهمیده ای داره🙂 خوش به حالش 

اطرافیان من هیچ آگاهی ندارن ،فقط بلدن بگن آروم باش خودتو کنترل کن

باهم راحتیم یهمدت خیلی بچه اش میزد بدون هیچ حرف وناراحتی یهو فازش عوض میشد بهم می‌ریخت دعواهم که یک ...

به داداشت بگو هواشو داشته باشه

معمولا کسایی که همچین اختلالی دارن خیلی آسیب دیده هستن🥲

چ خوبه که همچین خواهر شوهر فهمیده ای داره🙂 خوش به حالش اطرافیان من هیچ آگاهی ندارن ،فقط بلدن بگن آر ...

اینم بیماری چیز عجیبی نیست .بخاطر اول بچه ات بعد خودت برو دکتر دنبال درمان قرارنیست به کسی توضیح بدی