2777
2789
عنوان

چرا آدما اینجوری شدن🤔

125 بازدید | 13 پست

میای خونه بمونی نمیشه دلت میگیره.میری مهمونی،تو‌جمع فامیل میبینی یکی از تو بدش میاد و بهت بروز میده نفرتشو.یکی دیگه تیکه میندازه بهت،اونیکی میاد جوری میشینه انگار از همه طلبکاره و شروع میکنه به گله کردن از دیگران....بابا همیشه یه عده ای هستن تو جمع اعصاب بقیه رم خرد میکنن مثل زهرمار میمونن.دو دیقه درمیایم بیرون خوش باشیم با ۴۰،۵۰سال سن هنوز آداب معاشرت بلد نیستین بتمرگین خونه هاتون بقیه رم ناراحت نکنین بزارین بقیه خوش باشن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اصلا سمت ادمای سمی نمیرم که بخوان اعصابمو خورد کنن 

بعضیا سادیسم دارن از حرص دادن و ازار بقیه لذت میبرن تو نباید این اجازرو بهشون‌بدی 

اولویت اول باید خودت باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یکم خووشیفتگی نداری بقیه بیرون نرن که تو سختت نباشه ؟

سعی کن از ادمای سمی که حالتو بد میکنن دوری کنی 

بیشتر ضربها از عدم شناخت به موقع از ذات افراد سودجو و سواستفاده گره که با زبون بازی و بازیگری سوار بقیه میشن

تو جمع دوستانه هم اینجوریه

میدونی چیه؟دوستامونو خودمون انتخاب میکنیم میتونیم به راحتی از دوستای سمی مون بگذریم اما فامیل رو خودم آدم انتخاب نمیکنه و به راحتی نمیتونه کنار بزارتشون

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اصلا سمت ادمای سمی نمیرم که بخوان اعصابمو خورد کنن بعضیا سادیسم دارن از حرص دادن و ازار بقیه لذت میب ...

نه من توروشون نشون نمیدم که چقد دارم حرص میخورم خودمو خونسرد نشون میدم

استارتر یکم خووشیفتگی نداری بقیه بیرون نرن که تو سختت نباشه ؟سعی کن از ادمای سمی که حالتو بد میکنن د ...

نگفتم بقیه،گفتم یه عده خاص.فقطم حال منو خراب نمیکنن که،حال بقیه رم میگیرن.خب وقتی اونهمه انرژی منفی دارن چرا میان تو جمع به دیگرانم انتقالش میدن؟بخدا ما هم مشکل داریم ماهم حالمون بد میشه ولی این حال بدو به هیچکسی بروز نمیدیم میگیم و میخندیم بقیه هم شاد شن

این روابط چه فایده داره فقط اعصاب و روانت نابود میشه تاکی میتونی تظاهر کنی ؟

چیکار باید بکنم؟

نگفتم بقیه،گفتم یه عده خاص.فقطم حال منو خراب نمیکنن که،حال بقیه رم میگیرن.خب وقتی اونهمه انرژی منفی ...

اونا بقیه رو اذیت میکنن توخودتو اذیت میکنی با تظاهر کردن و تحمل کردن 

بنظرم اونا حالشون بهتره چون خودشونن بخاطر دیگران خودشونو تحت فشار و نقش بازی کردن نمیزارن

اونا بقیه رو اذیت میکنن توخودتو اذیت میکنی با تظاهر کردن و تحمل کردن بنظرم اونا حالشون بهتره چون خود ...

ببین بزار برات بگم،مثلا اونروز خالم اومده توجمع.طلبکار طلبکار نشسته اونور با اخم میگن چی شده،صداشو گرفت رو سرش که چرا شما هیچکدومتون با ماشین نیومدین دنبال من منو بیارین؟

خب لامصب زنگ بزن تاکسی،زنگ بزن اسنپ مگه بقیه نوکرتن!؟

چیکار باید بکنم؟

بزار بقیه خودشون باشن تو با افرادی حس بدو سمی نمیدن ارتباط برقرار کن

تو یا نقش بازی میکنی یا تحمل میکنی یا میخوای بقیرو عوض کنی 

فایده نداره این کارا بدرد اینستا میخوره که از این تظاهرو تحمل حداقل پولی به جیب بزنی 

مثالش پیجها و بلاگرا حرفاشون لبخنداشون.زبون ریختن هاشون برای پیشرفت پیجشون و پول اگر پولی گیرشون نیاد یک حتی ی لبخند مصنوعی به فالوراشون نمیزنن چه برسه به حرف زدن و سرگرم کردن و تظاهر کردن 

ببین بزار برات بگم،مثلا اونروز خالم اومده توجمع.طلبکار طلبکار نشسته اونور با اخم میگن چی شده،صداشو گ ...

اگه تو مسائل دیگه ام همیشه طلبکاره ولی خودش انچنان توجه و محبت نداره باید بفهمی شخصیتش همیشه طلبکارو خودخواهه ارتباطتو کم کنی یا ادمی که خودش تلاش و توجه و محبتی نداره ولی توقعات زیادی داره رو تحمل کنی