2777
2789

اگه میخواین ایران بمونین و تجربی هستین اگه رشته های تاپ قبول نشدین کلا قید این رشته رو بزنین و خودتونو با اینکه برم پیرا بخونم توش موفق بشم گول نزنین.من این اشتباهو چند سال پیش کردم الان که طرح میرم واقعا میفهمم عمق اشتباهمو .

باز من از تنها پوئن رشتم میخوام استفاده کنم  و مهاجرت کنم مثل بقیه همکارا.ولی اگه ایران میخواین بمونین عملا عمرتون با خوندن این رشته ها و کار کردن توش میره.اگرم رشته خوبی نیوردین کلا برین یه مهارت دیگ یاد بگیرین سنگین ترین.خیلی از همکارا رفتن تو کار ارایشگری و بلاگری و...

چیشده که به این نتیجه رسیدی؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

لاییییییک

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده که به این نتیجه رسیدی؟

اصلا اوضاع کار خوب نیست.من خودم میگفتم تو همه چی میشه موفق شود.اره میشه موفق شد ولی به چه قیمتی؟

واقعا phdگرفتن تو پیرا سختیش برابری میکنه با یه مدرک پزشکی.وارد محیط کار بشی کلی کار میکنیا ولی یه درصد احترامو نمیگیری حتی از بیمار.دیگ درامدم نگم.الیته با این سیستمی که راه انداختن چند وقت دیگ بیمارستانا خالی میشه چرا دیگ باید کسی بمونه توش

یعنی کشور ما پرستار و هوشبر و پرسنل اتاق عمل نمیخواد؟؟؟؟همه میخواین دکتر شین؟

چرا میخواد.ولی کیه که شرایطو زیرساختارو برا بقیه کادر درمان اماده کرده باشه؟یه درامدی یه حجم کاری استانداردی.باید دلت به یه چی خوش باشه

اصلا اوضاع کار خوب نیست.من خودم میگفتم تو همه چی میشه موفق شود.اره میشه موفق شد ولی به چه قیمتی؟واقع ...

میدونی پرستارای بیمارستان علوم پزشکی چقدر حقوق میگیرن؟ چقدر تعرفه و کارانه؟ میدونم متغیره، حدودی میخوام بدونم

میدونی پرستارای بیمارستان علوم پزشکی چقدر حقوق میگیرن؟ چقدر تعرفه و کارانه؟ میدونم متغیره، حدودی میخ ...

تهش ۴۰.اینو من از یه باسابقه کارش پرسیدم.طرحیو اینا نبود

آهان مرسی. بعد اینکه تامین اجتماعی من شنیدم یه نفر با 8 سال سابقه گفت 48 تومن حقوق گرفتم. پرستار بود ...

کارانه ها خیلی باهم فرق میکنه بیمارستانا.ولی اره این رقم امکانش هست.