2777
2789
عنوان

ترخدا خیلی مهمه جواب بدین

152 بازدید | 12 پست

دوستم از ی پسره خوشش میومدبعد اون پسره هم همش دوستمو نگاه میکرد بعد تو اینستاهم فالو داشتن همو بعد پسره دعوا کرده بود میخواستن بگیرنش فراری بود دوستم تو دوران فراری بودنش تو اینستا بهش گفت میای رل بزنیم پسره هم سین کرد ولی جواب نداد ولی با هیچ کس نگفت این دختر بهش پیام داده بعد ان فالوشم نکرده مثل قبلم باهاش برخورد میکرده یه هفته بعدشم پسررو گرفتن پسره به رفیقاشو خانوادش گفته نیاید ملاقاتم دوست ندارم منو پشت میله های زندان ببینید  بنظرتون چون فراری بوده تو شرایط سختی بوده سین زده چیزی نگفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بخاطر مشکلش جواب نداده هم بخاطر همسایه بودنشون. از خانواده دختر نمیترسه احیانا؟ برادر یا پدر دختر ...

اخه میدونی دوستم داداش داره ولی اگه بخاطره داداشش بود اصلا دختررو نکاه نمیکرد ولی پسره خیلی رفیق منو نگاه میکرد