2777
2789
عنوان

بچه ای که غذا نمیخوره

268 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها،پسرم یکسالشه اصلا غذا نمیخوره بیشتر برا شیر گریه میکنه اصلا غذارو میبینه فرار میکنه فرقی نداره چی باشه هر غذایی باشه اینکارو میکنه،تو هر ظرفی براش ریختم ازین ظرفای فانتزی کلا میذارم جلو خودش فقط پخش و پلا میکنه اصلا نمیخوره خودمم میدم تف میکنه گریه میکنه الان گریه می‌کرد پرید تو گلوش چند دیقه هی اوق میزد بالا آورد سیاه شد یعنی من از ترس سکته کردم نمیدونم چیکار کنم باهاش قاشق اول و دوم از سومی ببعد داستان همینه 

بچع یک ساله معمولا بیشتر تمایل ب  شیر دارن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا چرا به زور توشکم‌ بچه غذا می‌ریزید بچه با یه قاشق غذا سیر میشه گرسنه شد خودش میخوره شما فقط بهش غذا بده خورد خورد نخورد اصرار نکن .این همه بچه با اضافه وزن تو خیابون رو می‌بینید اونا رو مادرشون به زور غذا خورونده

پسر منم اینطور بود موقع غذا گوشی چیزی بده عکساشو ببینه دستش شاید جواب بده هر چند خودم مخالف گوشی دست ...

خیلی بده خاهش میکنم این روش رواستفاده نکنید

دخترمم خانواده شوهرم همینجوری عادت دادن اصلابلدنیست غذا بخوره باسه سال بایدغذا بذارم دهنش اصلاحواسش ب غذا خوردنش نیست

بچه اصلا اون قدری که شما فکر میکنید غذا نمیخاد شیر میخوره بخاطر همین زیاد گرسنه نمیشه خودتو و اونو ا ...

آره دقیقا منم زمان یکسالگیش چقدعذاب کشیدم چقدغصه خوردم همه هم حرف شمارومیزدن😂

یادش بخیر

الانم سه سالش بازم بدقلقه 

تو نت کلی تزیین غذا هست که تحریکش کنه برای خوردو.. دنبالش راه نیافت برای غذا خوردن بعد ق دوم دیگه بی خیال شو. گشنش شد میاد سمت غذا 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه