سلام بچه ها،پسرم یکسالشه اصلا غذا نمیخوره بیشتر برا شیر گریه میکنه اصلا غذارو میبینه فرار میکنه فرقی نداره چی باشه هر غذایی باشه اینکارو میکنه،تو هر ظرفی براش ریختم ازین ظرفای فانتزی کلا میذارم جلو خودش فقط پخش و پلا میکنه اصلا نمیخوره خودمم میدم تف میکنه گریه میکنه الان گریه میکرد پرید تو گلوش چند دیقه هی اوق میزد بالا آورد سیاه شد یعنی من از ترس سکته کردم نمیدونم چیکار کنم باهاش قاشق اول و دوم از سومی ببعد داستان همینه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تورو خدا چرا به زور توشکم بچه غذا میریزید بچه با یه قاشق غذا سیر میشه گرسنه شد خودش میخوره شما فقط بهش غذا بده خورد خورد نخورد اصرار نکن .این همه بچه با اضافه وزن تو خیابون رو میبینید اونا رو مادرشون به زور غذا خورونده
زیر سفره بنداز بزار هر کاری میخواد انجام بده باغذا حتی اگه نخوره کم کم خوشش میا فقط اجبارش نکن من بچه هام با گوشی غذا میخوردن الان دخترم ۸ سالشه پسرم 6 هنوزم با گوشی میخورن