2777
2789
عنوان

به نظرتون تولد همسرمون تبریک بگم

153 بازدید | 21 پست

دو ساله ازدواج کردیم. سال اول برای تولدم کادوی خیلی خوب گرفت و همینطور واسه سالگرد ازدواج اما من کادوهام معمولی بود. اما سال دوم که تولدم شد اصلا تبریک هم بهم نگفت و من دیگه غروب خیلی دلم گرفته بود که خودم بهش گفتم تولدمم تبریک نگفتی. الکی بهم گفت میخواستم ببرمت رستوران ولی میدونستم داره الکی میگه و بعدش رفت عجله ای یکی کیک گرفت اومد و بعدشم هیچ کادویی نخرید. ۲۰ روز پیش زایمان کردم هیچ هدیه ای بهم نداد و چون بیمارستان ملاقاتی اجازه نمیدادن حتی یه دسته گل هم برام نگرفت. حسرتش تا همیشه توی دلم میمونه.  شما باشین تولد چنین شوهری رو تبریک میگین؟ واسش یه دونه کیک میخرین یا نه؟

خیر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام میدم

صدرصد تو یه کاری کردی که از اون به این تبدیل شده عزیزم

و یا سرش و فکرش بشدت مشغوله

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

مدل آدما فرق داره 

یکی دوست داشتنش را با کادو تولد و اینا ابراز می‌کنه 

یکی هم اهل اینا نیست ولی علاقه اش هم زیاده اما مدل ابرازش فرق داره 

به نظرم اول تفاوت ها را بپذیرین و دوم با کلام نرم و آروم بهش بگین برای شما اینا مهمه و دوست دارین بهش توجه کنه

جانم فدای ایران

من انجام میدمصدرصد تو یه کاری کردی که از اون به این تبدیل شده عزیزمو یا سرش و فکرش بشدت مشغوله

کآری انجام ندادم آخه هدیه زایمان رو دیگه اکثرا میگیرن یا اگه پول ندارن حداقل یه دسته گل خوب میگیرن با یه جعبه شیرینی