2777
2789
عنوان

به نظرتون تولد همسرمون تبریک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست
بستگی داره. اگه یادش رفته باشه بله میخرمولی اگه تازه زایمان کردی الان اصل تو و بچه اید تو نخ تولد او ...

اره تازه زایمان کردم راستش از وقتی براز زایمانم حتی یه دسته گل و شیرینی نیاورد و مدام میگفت بیمارستان هزینه اش زیاد شده در حالیکه من تازه رفتم بیمارستانی که هزینه اش مثل خصوصی نشه خیلی بهم برخورده

دوساله برای تولدم چیزی نگرفته برام مهم نیس اون یه طور دیگه بهم محبت میکنه و توجه میکنه

بنظرم براش کیک درست کن و جشن بگیرین دور هم خوش بگذرونین

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی داره؟

ببین عزیزم هیچوقت همه چی رو به من نمیگه 

حالا یخورده قسط و وام داره ولی خب مثلا برای من کادو نگرفت البته من اگر یکی دسته گل و شیرینی واسم میخرید کافی بود ولی بعد زایمانم ۱۵ میلیون خرج کرد رفت یه سفر کاری در حالیکه میتونست نره و همکارش بجاش بره 

فراموشی توجیهی نداره اما بدونید به اون شدتی که خانم ها تولد و تاریخ ازدواج و هدیه براشون اهمیت داره، برای آقایون شاید 5% اون مقدار اهمیت داشته باشه. وقتی تولد همسرشون رو تبریک میگن چیزی بر خلاف روند مغزی خودشون انجام دادن. مثلا خیلی طبیعی هست که بین دوستام، بعد از 3 یا 7 روز بعد تولد رو به هم تبریک بگیم یا اصلا یادمون بره و نگیم.

این خطا توی چشم شما خیلی بزرگ هست چون با بدن زنانه به این فکر می کنید. خودتون رو جای مرد بذارید، میبینید نه انقدر هم خطای بزرگی مرتکب نشده. ازدواج هم همین هست، تفاوت ها رو میبینیم و هر دو نفر از هم یاد میگیرند. 

یک چیز هم بگم، اگر کسی از روی فراموشی تاریخی رو فراموش کرده. ولی ما از روی عمد، مثلا چون اون نگفت، منم خودم رو میزنم به اون راه، تبریک نگیم. به نظر من نفر دومی کار بدتری انجام داده. اولی خطا کرده، دومی از روی عمد عمل بد رو انجام داده. 

منم اولین بار هست این رو توی عمرم می خونم که بعد از به دنیا اومدن بچه، بایستی برای همسر هدیه گرفت. والا خبر نداشتم، مطمئن هستم خیلی های دیگه هم خبر ندارند. چون مغز آقایون ابزار گرا و نتیجه گرا است. اصولا مثلا ما خریدن گل برای خانم رو درک نمی کنیم. به نظر مرد ادا و اطوار هست. بعد از کلی فکر کردن تازه رابطه ی گل و خوشحالی خانم ها رو درک کردم. 

زندگیتون قشنگ هست، انشالا قشنگ تر هم بشه. چیزی که من برداشت کردم، بالای 80% احتمال داره که از روی ندانستن و فراموشی این رفتار ها از همسرتون رخ داده.

بابا خود خواه نباش شاید بلد نیست بعدم مگه زندگی بده بستونه اگه قلبا دوسش داری تبریک بگو و خودت یه کیک درست کن من همیشه خودم واسش کیک میپزم یکی دوبارم از بیرون گرفتم برای تولدش حتی پارسال موقع تولدش قهر بودم باهاش ولی باز برای تولدش تدارک دیدم

کآری انجام ندادم آخه هدیه زایمان رو دیگه اکثرا میگیرن یا اگه پول ندارن حداقل یه دسته گل خوب میگیرن ب ...

ریشش در وجود خودته عزیزم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍