فراموشی توجیهی نداره اما بدونید به اون شدتی که خانم ها تولد و تاریخ ازدواج و هدیه براشون اهمیت داره، برای آقایون شاید 5% اون مقدار اهمیت داشته باشه. وقتی تولد همسرشون رو تبریک میگن چیزی بر خلاف روند مغزی خودشون انجام دادن. مثلا خیلی طبیعی هست که بین دوستام، بعد از 3 یا 7 روز بعد تولد رو به هم تبریک بگیم یا اصلا یادمون بره و نگیم.
این خطا توی چشم شما خیلی بزرگ هست چون با بدن زنانه به این فکر می کنید. خودتون رو جای مرد بذارید، میبینید نه انقدر هم خطای بزرگی مرتکب نشده. ازدواج هم همین هست، تفاوت ها رو میبینیم و هر دو نفر از هم یاد میگیرند.
یک چیز هم بگم، اگر کسی از روی فراموشی تاریخی رو فراموش کرده. ولی ما از روی عمد، مثلا چون اون نگفت، منم خودم رو میزنم به اون راه، تبریک نگیم. به نظر من نفر دومی کار بدتری انجام داده. اولی خطا کرده، دومی از روی عمد عمل بد رو انجام داده.
منم اولین بار هست این رو توی عمرم می خونم که بعد از به دنیا اومدن بچه، بایستی برای همسر هدیه گرفت. والا خبر نداشتم، مطمئن هستم خیلی های دیگه هم خبر ندارند. چون مغز آقایون ابزار گرا و نتیجه گرا است. اصولا مثلا ما خریدن گل برای خانم رو درک نمی کنیم. به نظر مرد ادا و اطوار هست. بعد از کلی فکر کردن تازه رابطه ی گل و خوشحالی خانم ها رو درک کردم.
زندگیتون قشنگ هست، انشالا قشنگ تر هم بشه. چیزی که من برداشت کردم، بالای 80% احتمال داره که از روی ندانستن و فراموشی این رفتار ها از همسرتون رخ داده.