2777
2789
عنوان

دوماهه پریود نشدم توروخدا بیاید

307 بازدید | 26 پست

دوماهه پریود نشدم ضخامت بالای رحم دارم و پولیپ رحم

ایا ربطی داره؟ نوبت عمل دارم اما خیلی میترسم که پریود نمیشم سینه درد و پادرد دارم اما نمیشم توروخدا اگ راهکاری دارید بگید پریود شم

کاش از این شیافای گیاهی بگیری هم پولیپ رفع میشه هم پریود میشی

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم از کجا بگیرم واقعا اثر داره؟

من از کانال روبیکا گرفتم خیلی راضی بودم به چند نفر دیگه هم گفتم گرفتن راضی بودن 

کی عمل داری

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
دوهفته دیگ میشه لینک کانالش رو لطف کنی برام بفرستی

باشه درخواست بده اینجا نمیاد نمیدونم چرا

باشه درخواست بده اینجا نمیاد نمیدونم چرا

سلام عزیزم شما با شیاف پولیپتون دفع شده یا ضخامت رحمتون؟

من پولیپ دارم میخوام اگر شما واسه پولیپ استفاده کردید و جواب گرفتید منم بگیرم ممنون میشم جوابم رو بدید

اللهم عجل لولیک الفرج  

سلام عزیزم شما با شیاف پولیپتون دفع شده یا ضخامت رحمتون؟من پولیپ دارم میخوام اگر شما واسه پولیپ استف ...

سلام عزیزم هر دو رفع شد اصلا عمل نکن

تو رو خدا من دوبار پولیپ برداشتم باز برگشته بهم بگین چیکار کردین چه شیافی زدین دیگه خسته شدم ای چند ...

بخدا منم دیگ دیوونه شدم از دستش هیچ جوره نمیره شیاف زاج و عسل و روغن زیتون استفاده کردم تاثیری رو پولیپ نداشت اما کیست هام همه رفتن 

الان ی دوره داروطب سنتی گرفتم ک خیلیا راضی بودن فعلا چندروزه مصرف میکنم چندتا دارو هست که باید با اب مخلوط کنم بشینم داخلش و خیلیاش خوراکین اگ نتیجه داد میام میگم 

بخدا منم دیگ دیوونه شدم از دستش هیچ جوره نمیره شیاف زاج و عسل و روغن زیتون استفاده کردم تاثیری رو پو ...

تو‌رو خدا اگر نتیجه گرفتی بیا بگو 

زاج و عسل چند ماه استفاده کردی؟

اللهم عجل لولیک الفرج  

بخدا منم دیگ دیوونه شدم از دستش هیچ جوره نمیره شیاف زاج و عسل و روغن زیتون استفاده کردم تاثیری رو پو ...

شما هم دارویی که کاربر الله استفاده کردن گرفتین؟؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج