2777
2789
عنوان

دوماهه پریود نشدم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
شما هم دارویی که کاربر الله استفاده کردن گرفتین؟؟؟؟

ن عزیزم  درخواست دادم ولی من زیاد سردرنمیارم از نی نی سایت دیگ نتونستم ارتباط بگیرم باهاشون

زاج و عسل و روغن زیتون نامرتب استفاده کردم چندین کیست دفع کردم خیلی خوب بود 

ی چیز دیگ هم برامن خوب بود حجامت ساقین هست چون من ضخامت رحم دارم 

ولی این دوره دارو ک گرفتم برا ایت الله تبریزیان هست از یکی از نماینده هاشون گرفتم 

اگ دوس داری آیدی ایتا یا تلگرامتو بده نتیجه گرفتم اونجا خبرت میکنم اینجا یادم میره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این کاربر عزیزگفتن رفع شده کاشکی بیاد بگه چه کار کرده و چه دارویی استفاده کرده

شیاف گیاهی استفاده کردم عالی بود تمام رحممو پاکسازی کرد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
تو رو خدا من دوبار پولیپ برداشتم باز برگشته بهم بگین چیکار کردین چه شیافی زدین دیگه خسته شدم ای چند ...

یه شیاف گیاهی بود اسم خاصی نداشت دکتر درست میکردبرام ارسال کرده بود میخوای برات لینک کانال میذارم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
دوهفته دیگ میشه لینک کانالش رو لطف کنی برام بفرستی

@mahsolatorjinalnasiri

اینم شمارشه ۰۹۳۶۱۵۳۰۱۸۱

بهتون درخواست دوستی میدم گلم اینجا هر کاری میکنم نمیشه ایدی ایتام رو بفرستم

قبول کردم

یعنی خودت پولیپ رو باچشم دیدی؟؟؟؟ چ خوب😢

یه حالت گوشت مانند اومد بعد که سونو دادم چیزی نبود