2777
2789

دارم دیوونه میشم هرکار می‌کنم دور باشم از جاریم بازم انگار محکومم به دیدنش 

امروز رفتم بیرون یهو از جلوم دراومد حالا مگه ول میکنه!!دیگه افتاد دنبالم و با من اومد بازارو گشت  

جواب زنگاشو نمیدم شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت بهم و چندروزه دعوا کردیم با شوهرمم حرف نمیزنم 

خونه ی مادرشوهرم میرم اونم باید باشه چون مادرشوهرم با هم دعوت میکنه 

خسته شدم حالم از خودم و اطرافیانم بهم میخوره 

رفتم مغازه،قرار شد فردا برم یه چیزی ازش بخرم جاریم گیر داده منم میخوام بیام اونجا فلان چیزو بخرم با هم بریم 

بابا ولم کن دیگه 😭 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر 

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده 

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره 

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید 

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید 

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

مشکلتون چیه؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

باشوهرت چرا دعوات شد؟چون جوابشو ندادی؟

اره تاپیکای قبلم هست قضیه 

گیر میده که چرا جواب نمیدی  

خب من دلم نمیخواد جواب بدم یه ساعت وراجی میکنه چرت و پرت میگه 

بخدا گذاشتم تاریک بشه بعد برم بیرون یهو دیدم از جلوم دراومد چسبید بهم

منم همینطور از یکی خیلی بدم میاد هرکار میکنم مثل چی چسبیده بهم همه جا هم حتما باید ببینمش 

🤍✨Beauti Lady
مشکلتون چیه؟

از آدم چسب خوشم نمیاد هردقیقه زنگ میزنه یه ساعت حرف میزنه غیبت میکنه من دوست ندارم 

مثل کنه میچسبه به آدم 

چندبار باهاش رفتم بیرون به بهونه های مختلف پول قرض کرده پس نداده خییییلی حرف میزنه انقد که سردرد میگیرم 

منم همینطور از یکی خیلی بدم میاد هرکار میکنم مثل چی چسبیده بهم همه جا هم حتما باید ببینمش

تهش باید چیکار کنیم؟😭فک اینکه همیشه اینجوری باشه دیوونم میکنه اخه

تهش باید چیکار کنیم؟😭فک اینکه همیشه اینجوری باشه دیوونم میکنه اخه

وای واقعا نمی‌دونم 💔

من همیشه می‌خوام برم بیرون استرس میگیرم عذا میگیرم که نکنه منو ببینه 

🤍✨Beauti Lady
باشگاه میرم گیر داده که منم میخوام بیام حالا من تایمی که اون می‌خواد بره نمیتونم برم میترسم جور کنه ...

خوب نگو میری باشگاه.

نگو جایی میری .اگه هم بیرون دیدشما رو بگو دارم میرم خونه دوستم .مامانم .چه بدونم یه بهونه دو سه بار بیاری .خودش متوجه میشه ودیگه نمیاد.

منم از اون جاری ها داشتم .الان رو نمیدم.

حالا این که فامیله اگه غریبه هم باشه بعضی وقتا مجبوری ببینی هر چی حساس تر بد تر شل کن خواهرم منم از چند نفر بدم میاد ولی مجبورم ببینم همش دعا میکنم اونا قطع رابطه کامل کنن راحت شم🤲😅