2777
2789
عنوان

چرا وقتی از کسی متنفریم همش مجبوریم ببینیمش❓❓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست
وای واقعا نمی‌دونم 💔من همیشه می‌خوام برم بیرون استرس میگیرم عذا میگیرم که نکنه منو ببینه

و همیشه هم میبینن ادمو 

میخوام بدون اینکه بگم برم اون مغازه ولی مطمئنم منو میبینه دوباره 

بد گرفتار شدیم بخدا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حالا این که فامیله اگه غریبه هم باشه بعضی وقتا مجبوری ببینی هر چی حساس تر بد تر شل کن خواهرم منم از ...

آره فامیل هست اونم نزدیکککک

واقعا باید همین کارو کنم چون فقط تو این قضیه خودم اذیت میشم 😂

🤍✨Beauti Lady

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب نگو میری باشگاه.نگو جایی میری .اگه هم بیرون دیدشما رو بگو دارم میرم خونه دوستم .مامانم .چه بدونم ...

میدونه میرم باشگاه فقط فعلا نمیتونه با من بیاد وگرنه همیشه میگه تو اون تایمی که من میخوام بیا با هم بریم! 

انتظار داره من برنامه ی زندگیمو عوض کنم بخاطر راحتی این 

و همیشه هم میبینن ادمو میخوام بدون اینکه بگم برم اون مغازه ولی مطمئنم منو میبینه دوباره بد گرفتار شد ...

آره از منم هم محله ایمه همه جا هست 

ولی یکی از کاربرا گفتن فایده شل کنیم 

🤍✨Beauti Lady
حالا این که فامیله اگه غریبه هم باشه بعضی وقتا مجبوری ببینی هر چی حساس تر بد تر شل کن خواهرم منم از ...

غریبه مهم نیست

فوقش روتو میگیری اونور و رد میشی 

این میچسبه به آدم 

بخدا بعد مدتها رفتم بازار اونم این اومد چسبید بهم یکسره حرف زد نفهمیدم چی خریدم

میدونه میرم باشگاه فقط فعلا نمیتونه با من بیاد وگرنه همیشه میگه تو اون تایمی که من میخوام بیا با هم ...

رو‌نده همین فقط باید سرد وخشک رفتار کنی با جاریت یا هر کسی که ارامشت رو بهم میزنه.

از صدتا زنگ .یه بارش رو جواب بده .

غریبه مهم نیستفوقش روتو میگیری اونور و رد میشی این میچسبه به آدم بخدا بعد مدتها رفتم بازار اونم این ...

ایییییییییییی 

خدا کنه از اونایی نباشه که فک میکنه خیلی حالیشونه ولی همه ازش بیزارن

ما به فامیل داریم البته مال شوهره خیلی ادعاشون میشه ولی همه از ندید بدید بودنشون و خ..ب بودنشون میگن جالب اینه که اینا هم همه رو خ..ب میدون🤣🤣🤣