2777
2789
عنوان

بیایین زندگینامه واقعی

47 بازدید | 6 پست

نمیگم آینده نگر نباشید اما شده گاهی هم  در لحظه زندگی کنید 

یکی از اعضای خانوادم 

از ۱۵ سالگی کار کرد و آینده نگر بود فکر و ذکرش شده بود پس انداز و نمیدونم خرید سکه طلا و .... ساده غذا میخورد در اکثرا سیب زمنی  یا یه لباس نمیخرید برا خودش انگار حریص شده بود به مال دنیا خونه خرید ماشین خرید زمین خرید خلاصه بگم الان ۳تا خونه ۲تا مغازه ۲تا ماشین  و..... داره  در سن ۳۳سالگی 

اما اما...الان که وقتشه لذت ببره بشینه بخوره بی دغدغه 

هزارتا مریضی داره 

مریضی قلب... 

دیابت... هرروز انسولین میزنه حتی خیار هم میخوره قندش میره ۵۰۰ 

به گفته ی خودش میگه پشیمونم بهترین سالای زندگیمو جوونی نکردممیگه اونموقع که نمیخورم میگفتم بعدا میخورم خرج میکنم و... الان نمیتونم . میگه از مال دنیا حتی یه شکلات نمیتونم بزارم دهنم فقط میبنم و دلم میخواد و حسرت میکشم‌‌‌‌.....‌ میگفت راضیم تمام این دارایی رو نداشتم اما سلامتیمو داشتم 

میتونستم با خیال راحت یه شکلات بزارم دهنم 

یه دل سیر از چیزایی که دلم میخواست و نخوردم رو یخورم

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

آخه الانم سنی نداره که جوونه.یه سری بیماریها مثل دیابت ارثی هست.الانم چیزی نشده به جای غصه خوردن،لذت ببره مسافرت بره.دیابت آنچنان بیماری حساب نمیشه که آدمو از پا در بیاره.یعنی اونایی که دیابت دارن یا مشکل قلبی دارن،دیگه زندگیشون تعطیل میشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الانم سنی نداره که جوونه.یه سری بیماریها مثل دیابت ارثی هست.الانم چیزی نشده به جای غصه خوردن،لذت ...

میدونم چی میگید ولی به گفته ی خودش میگفت الان پیر شدم عین اونموقع ها نیستم ...

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

میدونم چی میگید ولی به گفته ی خودش میگفت الان پیر شدم عین اونموقع ها نیستم ...

شما باهاش صحبت کن.ممکنه افسرده شده باشه.

آخه سنی نداره واقعا.باهاش حرف بزن،اگر نیاز بود بره مشاوره یا روانشناس.