2777
2789

این رو دوستم گفته به هوای این یه تومن ها پنج کیلو تو ده روز کم کرده...

بعد خانواده من مسخره م می کنن که چرا می خوام لاغر شم ضد حال می زنند😶

https://bnmod.ir/Akr?id=3899191    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول رو مُرده هم بزاری زنده میشه.لاغر کردن که چیزی نیست

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

پنج کیلو تو ده روز که خیلی تخیلی عه. ولی عجب بابای باحالی داره

نهههههه

منم قبلا کم کردم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

پنج کیلو مال یکماهه نه ده روز 

دوستت داره به خودش ضرر میزنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

تموم نشه دوستت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

باباهه زرنگه همون ی تومنو در روز میخورده الان همونو پس انداز میده به دخترش ...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....