2777
2789

من اول دراز کشیده بودم رو تخت زیر پتو داشتم اموزش بافتنی میدیدم اشارپ ببافم بعد رفتم پیش مامانم بیدار شد با هم چایی بخوریم 

دیدم بابام زنگ زده به خونه برداشتم گفت گوشیو بده به مادرت خیلیی جدی😂

یهو گفت فلانی یکیو کشت من و مادرم ی نگاهی بهم کردیم من خشکککککک شدم

بعد گفت دنده عقب گرفته ی زن بنده خدایی کشته (زنداییم کلا دیوونست چندسال پیشم میخواست مادرم زیر بگیره اختلال روانی داره بچه هاشم حتی نگه نمیداره داییم ذله شده)

همونجا شل شدم نشستم گفتم بیچاره خانواده زنه بدبخت شدن

همینجور که بابام تعریف میکرد فهمیدم بچه ها تو ماشین بودن زندایی آشغالم پشت فرمون لشش اومد بره دنده عقب زده ی زنه رو کشته از رووووووووشم ردددددددد شده

ردددددددد

رردددد😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

الهی بمیرم زنه ۵۲ سالش بود همسایشون بوده ما احتمال میدیم که عمدی باشه چون سابقه این کار قبلا داشته اصلا ادم درستی نیست حتی اهل دعا ام هست

حالا زنگ زده بود داییم که بگه بچه ها بیان پیش ما تا بره ببینه باید چیکار کنه ، نشستم بغل سینی چایی منتظرم زنگ بزنه ببینیم باید چه خاکی تو سر کنیم 

حالا به نظرتون چه مراحلی داره چجوری طی میشه پزشکی قانونی پلیس یا چی؟ اخه کور بود مگه چقدر دنده عقب شتاب داره که یکیو بکشه

دلم برای خانوادش کباب شد....

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصادف کرده دیگه

چرا انقدر داستان به دم بدبخت می بندی ؟ عمد چیه ؟ دعا این وسط چی میگه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

واااای خدا  زنداییت سمه انگار😐 

والا دایی بیچارت تا الان زنده موند باید خداروشکر کنین 😐 

میگم چرا اینا با یه ادم درست ازدواج نمیکنن با کسی ازدواج کنین که شر به پا نکنه

البته با توجه به چیزایی که خودت گفتی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چه آدمی 

من دوست صمیمی مامانم توی جاده خیلی پیچ در پیچ شب در حال رانندگی بوده یه موتوری بدون چراغ از جلوش میاد طفلی طرف ۲۰ سالش بوده پسره 

این میخواد یکاری کنه نزنه به پسره بیوفته توی دره یا بزنه ب کوه 

میخوره ب پسره آخرش

بعد ۶ ماه هنوز شوک روحی بهش وارد شده میگه من نمیخواستم یه خانواده پسرشونو از دست بدن و کلا تو اتاقه بیرون نمیاد 

زنداییت احتمالا الان خوشحالم هست

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

تصادف کرده دیگهچرا انقدر داستان به دم بدبخت می بندی ؟ عمد چیه ؟ دعا این وسط چی میگه؟

دقیقاااا مشخص  روابطشون بده

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا