2777
2789
عنوان

خانما یکی بیاد بهم بگه

134 بازدید | 36 پست

من سرم درد میکنه دندونم با گوش و گلو از قبلا دو بار تا حالا یهو خوردم زمین کنترلم از دستم رفته امروز با خودم میگم نکنه تومور مغزی چیزی دارم آخه بعد سر دردایی دارم که از چهار پنج سال پیش شروع شده گوشی و اینا حتی لامپ گریه منو درمیاره مزاحم خوابه بعد هندزفری همچنین صدا گوشم روانی میکنه جدیدا اصلا نمیتونم بیش از چند دقیقه تحمل کنم دلم میخواد داد بزنم یا میگم مامان یواش حرف بزن سرم درد میکنه من خیلی میترسم نمیدونم چی کار کنم کدوم دکتر برم میشه کمک کنید

میگرن داری عزیزممم.. علایم میگرنه.. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

منم اینجوری میشم اما تو نطفه خفه میکنم. با کمپرس یخ

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی دندون دردم ؟

اره.. من از سر شروع میشه ـفک بالا پایین. گوشم و تخم چشمم. کوچیکترین نور صدا. مثل مته میره رو اعصابم.. 

حتی دندون دردم ؟

اره.. میگرنه. برای من نصف صورتم سمت راستو درگیر میکنه. فک بالا پایین. تخم چشمم. گوشم.. کلاا صورتم فلج میشه.. حالت تهوع هم میگیرم .  تحمل نور و صداا حتی کم رو هم ندارم.. اوایل گرمی میخوردم دیدم بدتر میشم. اما اللن کمپرس یخ میکنم. و خیلی زود خوب میشم. یخ نباشه بستنی نونی تو فریزر میگیرم میزارم اونو میخورم. سردی فشار مغزمو میاره پایین 

اره.. من از سر شروع میشه ـفک بالا پایین. گوشم و تخم چشمم. کوچیکترین نور صدا. مثل مته میره رو اعصابم. ...

دکتر بریم خوب میشه؟ چه دکتری؟ من فکر کردم دندون عقلم فشار میاره جاش کمه پس دردم همینه چون چشمم درد میکنه ؟

اره.. میگرنه. برای من نصف صورتم سمت راستو درگیر میکنه. فک بالا پایین. تخم چشمم. گوشم.. کلاا صورتم فل ...

پس فشار مغزو میگن میگرن خدایی منم سمت راستم رفتم مسکن خوردم باز دندونام درد داره 

دندون دردم منو کشت امروز یهو بدتر از قبل گرفت حس میکنم گلومم تو تصادف چیزیش شده

تصادف مگه کردی؟ 

دکتر بریم خوب میشه؟ چه دکتری؟ من فکر کردم دندون عقلم فشار میاره جاش کمه پس دردم همینه چون چشمم درد م ...

ببین دکتر بری دارو میده.. اما من خودم نرفتم.. ببین با گرمی خوب میشی یا سردی.. اره علایمت همش میگرنه 

پس فشار مغزو میگن میگرن خدایی منم سمت راستم رفتم مسکن خوردم باز دندونام درد داره

ارههه.. ببین یکم طول میکشه مسکن اثر کنه.. سعی کن بدون قرص کارو تموم کنی من سریع با کمپرس یخ دریتش میکنم. بیرونم باشم بستنی نونی 

تصادف مگه کردی؟

آره دو سه روز پیش افتضاح سرم خورد به صندلی جلو جوری که بینیم کامل پهن شد اون لحظه مامانم خیلی بدتر اما با اون دردا اصلا دکتر نرفتیم مثلا تو مسافرت دو تایی گفتم پشت برم کمی راحت باشم پا دراز کنم که اونم نکردم

ارههه.. ببین یکم طول میکشه مسکن اثر کنه.. سعی کن بدون قرص کارو تموم کنی من سریع با کمپرس یخ دریتش می ...

اینم بگم سر پا آروم ترم وقتی سرمو ميندازم پایین پدرم در میاد دندون درد میاد از بچگی مشقم مینوشتم همین بودم