2777
2789
عنوان

بقیشو توبگو

65 بازدید | 7 پست

بنویس از سر خط....

🥲

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم تعلیق میشم

چرا😆🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بنویس ک دلت دیگ ب یاد اون نیس

بنویس که بدونه ..

💔وقتی نباشه قلبت از غصه خون نیست

دهه شصتیاو هفتادیا چقدر با این اهنک خاطره دارن😓

بیا بنویسم. که ای کاش

بمیره، هرچی. مار تو دنیاست. 

تو حرف هاست

بیا بنویسیم که ای کاش 

بمیره، تو باغچه‌ی امید 

علف ها

بیا بنویسیم. که دل ها

پر از درد و غصه است

یکی. اون بیرون 

می خنده

روی لب هاش، خون است

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیا بنویسم. که ای کاشبمیره، هرچی. مار تو دنیاست. تو حرف هاستبیا بنویسیم که ای کاش بمیره، تو باغچه‌ی ...

❤❤💗