گاهی بهش میگم بیا منو طلاق بده برو پی زندگیت از وقتی ازدواج کردیم یه روز خوش ندیدیم همش بدبختی همش بلا و مصیبت هرروز باید هرچی که با سگ دو خریدیم رو بفروشم سالی دوسه بار تصادف میکنیم یعنی میزنن بهمون و ماشینمون داغون میشه انقد زدن بهمون کلی از قیمت ماشینمون افتاده تو یکی از تصادفا دوتا در ماشین عوض شد توی یکیش نصف ماشین بریدن نصف یه ماشین جدید بهش جوش دادن همش مریض میشیم همش بلا میفته به جونمون همش طلبکارا میریزن سرمون هرچی طلا داشتم دادم برا بدبختی تو هرکاری میریم نمیشه نمیگیره متضرر میشیم آدما دورمون هم هیچی نگم ولی قلبم داره میترکه دگ کشش ندارم کسی میدونه بیاد بگه چی میشه که یه ادم انقد بلا سرش میاد
باید بگم در حد توان حتی خیلی وقتا تموم موجودیمونو دادیم برای نذری دادن کمک بع بچه های بهزیستی و سرچهارراه و زباله گرد و پاکبان ولی بازم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طلسمتون نکردن؟تو گذشته ادمای خوبی بودید؟ حق کسیو نخوزدید؟
نمیدونم طلسم کردن یا نه
نمیدونم خطلی وقتا ادم فکر میکنه ادم خوبی بوده اما در اصل کلی دل ازش شکسته و کلی حق الناس به گردنشه اگر به اشتباه ادم بدی بودیم عاجزانه از خدا میخوام مارو ببخشه چون دگ خسته شدم