2777
2789

گاهی بهش میگم بیا منو طلاق بده برو پی زندگیت از وقتی ازدواج کردیم یه روز خوش ندیدیم همش بدبختی همش بلا و مصیبت هرروز باید هرچی که با سگ دو خریدیم رو بفروشم سالی دوسه بار تصادف میکنیم یعنی میزنن بهمون و ماشینمون داغون میشه انقد زدن بهمون کلی از قیمت ماشینمون افتاده تو یکی از تصادفا دوتا در ماشین عوض شد توی یکیش نصف ماشین بریدن نصف یه ماشین جدید بهش جوش دادن همش مریض میشیم همش بلا میفته به جونمون همش طلبکارا میریزن سرمون هرچی طلا داشتم دادم برا بدبختی تو هرکاری میریم نمیشه نمیگیره متضرر میشیم آدما دورمون هم هیچی نگم ولی قلبم داره میترکه دگ کشش ندارم کسی میدونه بیاد بگه چی میشه که یه ادم انقد بلا سرش میاد

باید بگم در حد توان حتی خیلی وقتا تموم موجودیمونو دادیم برای نذری دادن کمک بع بچه های بهزیستی و سرچهارراه و زباله گرد و پاکبان ولی بازم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه از خودتونه کدوم شهری حقوقتون چقدره

نه خونه نداریم ماهی۶تومن اجاره انقد نتونستیم پرداخت کنیم کل پیش پولمون تموم شده صاحب خونه جوابمونه کرده 

شهرستانیم 

حقوق۱۹

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

طلسمتون نکردن؟تو گذشته ادمای خوبی بودید؟ حق کسیو نخوزدید؟

نمیدونم طلسم کردن یا نه

نمیدونم خطلی وقتا ادم فکر میکنه ادم خوبی بوده اما در اصل کلی دل ازش شکسته و کلی حق الناس به گردنشه اگر به اشتباه ادم بدی بودیم عاجزانه از خدا میخوام مارو ببخشه چون دگ خسته شدم

نمیدونم طلسم کردن یا نهنمیدونم خطلی وقتا ادم فکر میکنه ادم خوبی بوده اما در اصل کلی دل ازش شکسته و ک ...

احساس میکنم انرژیتون منفیه

خیلی تاثیر داره ها

نذر و اینجور چیزا بکنین دلی. به خدا نزدیکتر شین

با کسی از این ب بعد بد حرف نزنین

جملات تاکیدی هم اگه باور داشته باشید کامل جواب میده.

من نمیدونم چقدر این حرف درسته ولی پدرشوهرم خدابیامرز همیشه میگفت خدا اونیکه بیشتر دوست داره رو بیشتر ...

خواهر بیشتر شبیه انتقام الهیه تا امتحان من خستم دیگه نمیخوام کسی دوسم داشته باشه خیلی خستم بدنم دگ جای خالی برا زخم نداره

احساس میکنم انرژیتون منفیهخیلی تاثیر داره هانذر و اینجور چیزا بکنین دلی. به خدا نزدیکتر شینبا کسی از ...

خب انرژیم منفیه الان واقعا ناراحتم خیلی دلم شکسته

ولی کلا ادم پر انرژی هستم خیلی جاها رفتم بغلم کردن گفتن وای ممنون ازت خیلی انرژی مثبت ازت میگیریم 

یا دختر تو چقد خوش انرژی 

😁😁ما هم همینیم یه مشکل رد نمیکنیم یکی دیگه میاد

بلا ازتون دور باشه عزیزم

خب انرژیم منفیه الان واقعا ناراحتم خیلی دلم شکستهولی کلا ادم پر انرژی هستم خیلی جاها رفتم بغلم کردن ...

عه. نمیدونم واقعا

از کی اینجوری شدید؟ واقعا شاید یکی براتون دعایی چیزی نوشته باشه. چمیدونم معشوق قبلیی چیزی

عه. نمیدونم واقعااز کی اینجوری شدید؟ واقعا شاید یکی براتون دعایی چیزی نوشته باشه. چمیدونم معشوق قبلی ...

نمیدونم والا

یه ۵سالی میشه اینطوریم