2777
2789

مامانم سه روز در هفته میاد بچمو نگه میده هفت ونیم تا۱۲

من برم سرکار 

کلی بهش پول میدم خرید میکنم مشهد بردم بهترین هتل

ماشین لباسشوییش خراب شد براش ماشین لباسشویی ۳۵میلیون خریدم 

ما ۱۱مرداد از مشهد اومدیم از اون روز چیزی نخریدم یا پول بهش ندادم (کلا پولی ک نمیاد خودم مثلا جبران میکنم )بچه خواهرمو هم قبلا نگه میداشت بدون این حرفا

امروز سرکار بودپیام داد خواهرزادم اومده  بچمو ببینه براش خوراکی بخرم منم گفتم فلان کابینت چیپس کیک و چوب شورهست بعد سرراهمم میوه خریدم تا رسیدم گفتم میوه بیاریم بخورین مامانم گفت میوه سگ میخوره ما گشنمونه

(توخونه همه چی بود دیگه میخاسته لابد ناهار پسراشم من بگیرم)انگار من باباشم یا شوهرشم خسته شدم مگه چقدر باید برا مامانم بخرم داداشام مجردن هیچی نمیخرن تازه حقوق پدر مرحومم خرج میکنه براشون

همیشه با فراغ بال میخریدم اما خیلی بهم برخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله عادت نبوده خب مثلا خواستم محبت کنماز یه طرف میگم دوماه پولی بهش ندم خریدم نکنم عادی بشه براش

خب بهشون بگید دستتون تنگه نمیتونید خرید کنید یا بچه رو بذارید مهد که کمتر زحمت بدین به مادر

ی مبلغی تعیین کن بگو ماهیانه اینقدر میدم بزار سطح توقعاتش بیاد پایین

نه دیگه مبلغ تعیین کنم هم مبلغو‌میخواد هم بقیع چیزا

اما تصمیم گرفتم ی مدت پول ندم بهش 

شاید از سرش بیافته

بخدا یه بار. بردمش هایپر از شیرمرغ تا جون ادمیزاد براش برداشتم گفتم بذار کیف کنه اما اصلا ارزش کارمو نمیدونه 

نه دیگه مبلغ تعیین کنم هم مبلغو‌میخواد هم بقیع چیزااما تصمیم گرفتم ی مدت پول ندم بهش شاید از سرش بیا ...

ای بابا چقدر بد بنظر من بگرد ی پرستار قابل اعتماد پیدا کن 

همون دیگه از اول خریدی توقعش زیاد شده مگه اون بچه و خرجی داره که اینهمه هزینه می‌کنی شما 

خداروشکر وضعیت مادرتون خوبه دیگه نیازی نداره

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔