2777
2789
عنوان

مامانم بهش گفتم میوه بخور گفت میوه سگ میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مگه ننوشتم داداش مجرد دارم کارمیکن اما خرید نمیکنن

آها

خوب بنظرم من یک راه حل معقول پیدا کن و اینکه هر ماه خرید نکن و پول نده هر چند ماه یا بار این کار و کن ک انتظار نداشته باشه ازت

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

آهاخوب بنظرم من یک راه حل معقول پیدا کن و اینکه هر ماه خرید نکن و پول نده هر چند ماه یا بار این کار ...

خودم دلم میخاد بهش پول بدم و کمک باشم براش

اما هیچوقت اینکه مث طلبکاراس درک نمیکنم

ما گوسفند نذری داشتیم باور کن حدود شش بسته بزرگ تو دوسه مرحله بهش دادم ی روز گفتم باز نذری داریم گفت چه فایده همشو خودتون میخورید🥲خیلی آدمو‌کم‌ میده حالا فک کن تو زندگی مجردی هیچ خرجی برامن نمیکردن 

خودم دلم میخاد بهش پول بدم و کمک باشم براشاما هیچوقت اینکه مث طلبکاراس درک نمیکنمما گوسفند نذری داشت ...

توقعاتش رفته بالا گلم 

کمک کن ولی در حد معمول نزار ازت طلبکار باشن 

خرید کن در حد نیاز 

نزار تمام کم و کسریا پای شما باشه و انتظار داشته باشه که تامین کنی

دیدی خیلی داری اذیت میشی بگو دارم دنبال یک پرستار قابل اعتماد میگردم شاید رفتارش و عوض کنه

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

مادرتون خرج کردن شما رو‌برای خودش وظیفه دونسته چرا که داره بچتون رو نگه میداره، و تا زمانی هم که خودتون متوجه نشدید و درستش نکنید توقع مادرتان بی پایان هستش، 

بنظر من حتما تجدید نظر کنید، 

با این تعریف ها موقعیت مالیتون میپذیره که مهد یا پرستار داشته باشه بچتون ، پس حتما بدون منت و حرص برای بچتون پرستار یا مهد در نظر بگیرید

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند