2777
2789
عنوان

بزرگترین ضعف پسر و دختر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 111 پست
ادبیات من که خوبه به ادبیات هم جبهه ی هات توجه کن!اینجا چون سایت خانومهاست هیچ مردی حق اظهار نظر ندا ...

ببین حدتو بدون ها تو مگه خودت کی هستی؟

مامانت نبود الان نبودی والا

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پول میشه راحت افسار شما را در دست گرفت!

اره میشه افسار مارو با پول در دست گرفت 

اما امثال تو پول ندارن 😅

فقط یک گوشی دارید و یک تریبون تو فضای مجازی که بتونید از پشت گوشی 💩 بخورید و عقده خالی کنید 

تو پولدار شو اونوقت بیا صحبت میکنیم 

انقد. بدبختی کسی آدم حسابت نکرده تو واقعیت اومدی تو سایت زنونه با یک مشت دختر نوجوان و زن متاهل و حامله کلکل می‌کنی خبرت ؟ 

اره میشه افسار مارو با پول در دست گرفت اما امثال تو پول ندارن 😅فقط یک گوشی دارید و یک تریبون تو فضا ...

عزیزم ناراحت نباش! من که قصدم تخریب دخترها نبود!

من واقعیت را گفتم!

من باهات احساس همدردی میکنم! میدونم شرایط روحی ات بهم ریخته هست!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

ببین حدتو بدون ها تو مگه خودت کی هستی؟مامانت نبود الان نبودی والا

بله عزیزم حق با شماست! اصلا نیاز نیست ذهنت را درگیر مطالبی که نوشتم بکنی!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

عزیزم ناراحت نباش! من که قصدم تخریب دخترها نبود!من واقعیت را گفتم!من باهات احساس همدردی میکنم! میدون ...

خداروشکر آدمها و مرد های آدم حسابی تو زندگیم هستند نیازی به همدردی یک نر نینی سایتی با جیب خالی تار عنکبوت بستش ندارم 

عوض این ککه خوری ها برو پول در بیار این حرفا دیگه خریدار نداره 

لطفا از طرف پسرا ع..ن نخورپسرا دقدشون مثل شما ک.شر نیست فکر خوشبختی خانوادس نه مساعل جنسی!ببخشید با ...

نه عزیزم راحت باش! به هر حال سنت کمه جوونی و جویای نام!

میدونم عزیزم تو فقط دنبال احساس عاطفه هستی! اصلا ۱٪ هم به مسائل ج ن س ی فکر نمیکنی! 

تو هر لحنی که دوست داری استفاده کن من بهت سخت نمیگیرم!

خداروشکر آدمها و مرد های آدم حسابی تو زندگیم هستند نیازی به همدردی یک نر نینی سایتی با جیب خالی تار ...

عزیزم همین الان که شما داری وقتت را به بطالت میگذرونی!من معامله باز دارم و سودش حدود ۳۰ م هست !

یعنی ۳۰م پول نهار یک ماه م را یک روزه بدست اوردم!

برای مدیریت استرس ترید دارم ابنجا متن مینویسم!

دوست داری سطح درامد من را ببینی?! من یک معامله قدیمی با سابقه ۱۵ ساله هستم.من در زمینه بازار فارکس طلا و رمز ارز در حد یک استاد کاملم!من خدای تکنیکالم! اصلا متوجه میشی من چی میگم?!

عزیزم همین الان که شما داری وقتت را به بطالت میگذرونی!من معامله باز دارم و سودش حدود ۳۰ م هست !یعنی ...

۱۰ خط طومار تایپ کردی تو سایت زنونه بعد ادعا میکنی دیگران وقت شونو به بطالت میگذرونن ؟ 

نگرانت شدم 

تروخدا بلند شو از پای بساط یوقت اور دوز نکنی 

لطفا از طرف پسرا ع..ن نخورپسرا دقدشون مثل شما ک.شر نیست فکر خوشبختی خانوادس نه مساعل جنسی!ببخشید با ...

الان خانمهای سایت حق دارند که به لطیفه ی که این هم ج ن س ما گفت بخندند!

میخواست هم جبهه ی ما فضا را عوض کنه!

۱۰ خط طومار تایپ کردی تو سایت زنونه بعد ادعا میکنی دیگران وقت شونو به بطالت میگذرونن ؟ نگرانت شدم تر ...

این را باز هم اقرار میکنم.

انصافا اتحادتون در تخربب جنس مخالف قابل ستایشه!

ولی خوبه قدرت دست شماها نیست! چون با این اتحادتون نسل هر مردی را از روی کره زمین برمیداشتید!