2777
2789
عنوان

بزرگترین ضعف پسر و دختر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 111 پست
اره ک خل ببینیم خوب جر میدیم

وقتی حقیقت را انکار میکنی و  حرف زدن بلد نیستی! مجبوری برای اروم کردن خودت از ادبیات توهین امیز استفاده کنی!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

واقعا 36 سالته؟! اصلا قابل هضم نیست برای این طرز فکر و ادبیات

ادبیات من که خوبه به ادبیات هم جبهه ی هات توجه کن!

اینجا چون سایت خانومهاست هیچ مردی حق اظهار نظر نداره! بدون مرد شما هیچی نیستید چون شما وابسته هستید.

یک مرد میتونه مستقل باشه ولی شما فقط میتونید وابسته باشید!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بهت ثابت کنم!۱۶ و ۱۷ و ۲۰ و ۲۳ و..... کدوم را میخواهی بهت معرفی کنم?!

بنظرت این افتخاره که همزمان چند تا دختر رو هندل کنی؟! 

من هنوز متوجه نشدم شما دقیقا دنبال چی هستی

این لیستی هم که از صفات خانم ها نوشتی مطلقا معنا نداره

توی دنیا به همون اندازه که زن بد داریم مرد بدم داریم و بالعکس

اینا یکسری ویژگی انسانیه که هر دو جنس میتونن داشته باشن

هیچ تحقیق و اماری هم نیومده بیرون که نشون بده کدوم بهتر یا بدترن شما هم مسلما دانای کل نیستی اگه بهت برنمیخوره!!!

این مسائل کاملا بدیهی ان 

تفکر شما خیلی خیلی بنظرم پایین تر از سنته

ادبیات من که خوبه به ادبیات هم جبهه ی هات توجه کن!اینجا چون سایت خانومهاست هیچ مردی حق اظهار نظر ندا ...

بحث اظهار نظر نیست

اینجا چیزی که بتونه مرد رو درگیر کنه قاعدتا نیست

موضوع اینه

ادبیاتت خیلی زننده و زشته یکم فکر کن قبل حرف زدن

به یه روانشناس مراجعه کن دیدگاهت واقعا فاجعه ست

حالا آسیب سنگینت از کجا میاد الله اعلم

من به عنوان یک پسر نوع نگارش و ادبیاتم را ببین!اونوقت خودت به عنوان یک دختر بالای ۵۰ سال سطح ادب و ...

من بالای ۵۰ نیستم جهت اطلاع

حس میکنم رابطه ت با مادرت خیلی بده ک اینجور شدی 

طفلک 

ادبیات من که خوبه به ادبیات هم جبهه ی هات توجه کن!اینجا چون سایت خانومهاست هیچ مردی حق اظهار نظر ندا ...

با افتخار بهت میگم عمه ی خود من مجرده و هلند زندگی میکنه و با بورس تحصیلی رفته ده تای مث  تورو میذاره جیبش و بهتون میخنده 

بنظرت این افتخاره که همزمان چند تا دختر رو هندل کنی؟! من هنوز متوجه نشدم شما دقیقا دنبال چی هستیاین ...

نه خوشم اومد ! نشان دادی همه دخترها بی ادب و پرخاشگر نیستند!بعضی هاشون واقعا اهل تامل و تفکر و برهان هستند!

بنظرت این افتخاره که همزمان چند تا دختر رو هندل کنی؟! من هنوز متوجه نشدم شما دقیقا دنبال چی هستیاین ...

وقتی من یک تکیگاه قوی احساسی عاطفی و اقتصادی باشم! چرا بودن با چند نفرشون مشکله!

وقتی من یک تکیگاه قوی احساسی عاطفی و اقتصادی باشم! چرا بودن با چند نفرشون مشکله!

مشکل نیست 

بی آبرویی هست

بی بند و باری هست

غیر بهداشتی هست  

جون میده وقتی داری از هپاتیت میمیری قیافت رو ببینم 

اگه بهشون میگی که همزمان کسای دیگه ای هم هستن که صلاح مملکت رو شما و اون خانما میدونن

ولی اگه نمیگی یا جور دیگه ای نشون میدی مسلما کارت اخلاقی نیست

موفق باشی

بحث اظهار نظر نیستاینجا چیزی که بتونه مرد رو درگیر کنه قاعدتا نیستموضوع اینهادبیاتت خیلی زننده و زشت ...

برای من یک روانشناس بیاری خودم دوره درمان تجویز میکنم براش!من میتونم ذهنیت اون روانشناس را تحت کنترل خودم بگیرم!

من پست هارو نخونده بودم الان خوندم تازه 

قبلا خیلی سعی داشتم با آدمایی مثل تو بحث کنم و یکم سر عقل بیارمشون ولی دیدم فایده ایی نداره دیگه وقتی تا ۳۶ سالگی نتونستی زندگیتو جمع کنی با حرف ماهم قرار نیس بتونی فقط میرم و به زندگی و طرز تفکرت میخندم 🙂‍↔️ مرسی شادمون کردی 

برای من یک روانشناس بیاری خودم دوره درمان تجویز میکنم براش!من میتونم ذهنیت اون روانشناس را تحت کنترل ...

خیلی جالبی 

فکر میکنم خودشیفته ای چیزی باشی... 

با یه روانشناس صحبت کن ضرر نمیکنی