2777
2789

سلام 

من ۱۹ سالمه از درس خوندن بدم میاد واحساس میکنم تا لیسانس بیشتر نمیتونم ولی دارم رشته زیست سلولی مولکولی میخونم ولی میگن تو ایران آینده نداره راست میگن کارش فقط تو آزمایشگاه طبی پیدا میشه واینکه درسای تخصصیشو نمیتونم پاس کنم خیلی سخته من از ریاضی متنفرم

از اونور همش اسرائیل و آمریکا میگن میخوان این رژیم ایران که جمهوری اسلامی هستو عوض کنن امسال همش میگم شاید ایران درست شد تا نخوام مهاجرت کنم ولی معلوم نیست وگرنه زبان المانی میخوندم واوسبیلدونگ میگرفتم میترسم جنگ شه دوباره نت قطع شه و من از آموزش زبان عقب بیوفتم چون با یوتیوبه‌ از اونورم حداقل ۲ سال زمان میبره

حالا خواستم بگم اگه اینا نشد میرم سراغ تدوین و تدوینگر میشم ولی الان کلی برنامه ادیت اومده قطعا تا چندسال دیگه برنامه قوی تر میادجوری که کارفرما بهش میگه چکار کن چکار نکن 

از اونور میگم شوهر کنم همش تو اینستا دنبال یه پسر‌ موقعیت خوبم ولی پیدا نمیشه نمیدونم چرا برای بقیه پیدا‌میشه با قیافه پایین تر ولی از اونطرف تو نی نی سایت میگن زوده حتی اگه شوهرت خوب باشه

تو خونه بابامم آرامش ندارم یذره به حرفش گوش ندم کتک میزنه محدود میکنه ماهی ۵۰۰ هزار‌تومن میده بهم 

وهمینطور من دوستی ندارم و تنهام میگم کاش شوهر کنم تا تنها نباشم

وهمینطور میگم باید تا فوق لیسانس برم تا شوهرم فردا تکه نندازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی احساست طبیعیه

اولین تاپیکای من مال زمانیه ک همسن تو و شاید کوچیکتر بودم و تقریبا ب همین دغدغه ها فکر میکردم

الان دانشجوی ارشد ام و بهت توصیه میکنم درستو هیچ موقع رها نکنی وقتی حمایت مالی بزرگی از سمت خانواده نداری

برای تدوین و این چیزام کلی فرصت هس..تابستونا راحت میتوی بهش بپردازی

اگه دیدی خوشت امده و از پسش برمیای ، همون طی تحصیل هم ادامش بده پس..من ی تابستون انجامش میدادم دیگ خسته شدم با اینکه کلی بهش علاقه داشتم... ولش کردم چسبیدم ب درس برای تهران قبول شدن..

برای ب قول تو شوهر خوب پیدا کردن هم واقعا نیازه ک خودتم سطح نسبتا خوبی داشته باشی بلخره🥲

و الان ارزونترین کاری ک میتونی برای ارتقای سطحت بکنی با این شرایطی ک گفتی،   فقط همون درس خوندنه

دانشگا خوب موقعیت های خوب هم برات پیش میاره 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

یعنی فقط درسه رو بخونم به فکر مهاجرت نباشم

اتفاقا درس رو بخون فکر مهاجرت هم باش

مهاجرت پول کلان میخواد

تو میگی بابام بیشتر از ۵۰۰ نمیده

چجوری میخوای مهاجرتو اوکی کنی پس؟

روش اوسبیلدونگ

زیاد راجع بهش تحقیق نکردم چون هدفم کشور دیگه ای بوده

ولی هرچی هست مطمعنم هیچکدومش ارزون نیس

اگ بود تا الان همه رفته بودن 

خیلی سخته همشو هندل کنم

زندگی همینه عزیزم

تاپیک اخرمو ببینی منم راجع ب همینا غر زدم😂🥲

میخوام ی شغل درست حسابی پیدا کنم ک بشه پس انداز کنم بعدا باهاش مهاجرت کنم ولی هعی