سلام
من ۱۹ سالمه از درس خوندن بدم میاد واحساس میکنم تا لیسانس بیشتر نمیتونم ولی دارم رشته زیست سلولی مولکولی میخونم ولی میگن تو ایران آینده نداره راست میگن کارش فقط تو آزمایشگاه طبی پیدا میشه واینکه درسای تخصصیشو نمیتونم پاس کنم خیلی سخته من از ریاضی متنفرم
از اونور همش اسرائیل و آمریکا میگن میخوان این رژیم ایران که جمهوری اسلامی هستو عوض کنن امسال همش میگم شاید ایران درست شد تا نخوام مهاجرت کنم ولی معلوم نیست وگرنه زبان المانی میخوندم واوسبیلدونگ میگرفتم میترسم جنگ شه دوباره نت قطع شه و من از آموزش زبان عقب بیوفتم چون با یوتیوبه از اونورم حداقل ۲ سال زمان میبره
حالا خواستم بگم اگه اینا نشد میرم سراغ تدوین و تدوینگر میشم ولی الان کلی برنامه ادیت اومده قطعا تا چندسال دیگه برنامه قوی تر میادجوری که کارفرما بهش میگه چکار کن چکار نکن
از اونور میگم شوهر کنم همش تو اینستا دنبال یه پسر موقعیت خوبم ولی پیدا نمیشه نمیدونم چرا برای بقیه پیدامیشه با قیافه پایین تر ولی از اونطرف تو نی نی سایت میگن زوده حتی اگه شوهرت خوب باشه
تو خونه بابامم آرامش ندارم یذره به حرفش گوش ندم کتک میزنه محدود میکنه ماهی ۵۰۰ هزارتومن میده بهم
وهمینطور من دوستی ندارم و تنهام میگم کاش شوهر کنم تا تنها نباشم
وهمینطور میگم باید تا فوق لیسانس برم تا شوهرم فردا تکه نندازه