2777
2789
عنوان

کنکور

158 بازدید | 19 پست

تراز کنکورم شد ۷۸۲۴ ، تراز نهایی ها هم احتمالا نزدیک ۹۰۰۰ در بیاد ، بنظرتون حدودی چی میارم ، من فرهنگیان هم دادم که احتمالا فردا نتیجش بیاد ، باید ببینم قبول شدم یا ن، و ببینم با تراز تجربیم به یک چیز خوب میرسم که از فرهنگیان انصراف بدم یا نه ، مهلت انصراف فقط گفتن دو روزه ، البته معلومم نیس اصلا فرهنگیان قبول شده باشم یا ن ، ولی خب نظرتون رو بگین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منطقه چندی تو سایت ها سرچ کن ببین با ترازت پارسال چیا اوردن سایت گزینه دو میزنه بقیه هست کافیه سرج ک ...

منطقه دو هستم ، تقریبا رتبم رو نزدیکای ۸۰۰۰ میده ، که توی سایت قلمچی با این رتبه پزشکی روزانه اراک آورده بودن 

منطقه دو هستم ، تقریبا رتبم رو نزدیکای ۸۰۰۰ میده ، که توی سایت قلمچی با این رتبه پزشکی روزانه اراک آ ...

قلمچی ول کن 

گزینه دو بهتر مال ما پارسال جواب داد حدود رتبه رو 

سایت های دیگه بود 

فعلا امضا ندارم
من پرستاری رو به فرهنگیان ترجیح میدم احتمالا پیراهارو راحت بیاری

ماماان بابای من معلمن خودشون ، میگن اگ دندون میاری برو وگرنه به پزشکی باشه فرهنگیان بهتره ، بخاطر کار سختش میگن ، دندون خیلی رتبه خوبی میخواد من هیچ جوره نمیارم 

گزینه دو هم تقریبا همین طوره ، گزینه دو علوم تغذیه رو هم گفته بود ، رادیولوژی که راحت

خب پس 

اما این تراز پزشکی بعیده بده مگه تعهدی 

منطقه ۳ پارسال با پنج هزار تعهدی داد 

فعلا امضا ندارم