2777
2789
عنوان

من و بچه هام ویروس گرفتیم

210 بازدید | 15 پست

یک هفته مسافرت بودیم دیروز رسیدیم

دو روز آخر مسافرت بچه اولم مدام اسهال استفراغ داشت

الان دوتا بچه دیگم این طورن یکی شون شدید تب هم داره

خودمم هرچی میخورم بالا میارم

دارو هم خوردیم

ولی به شدت بی حوصله و غمگین هستم

همسرم مدام سرکاره کسی هم نمیاد کمک

بهانه گیر شدم،دلم خواست اینجا دردودل کنم

تو رو خدا برام دعا کنین

اصلا نمیتونم استراحت کنم بخاطر بچه ها 

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم میدونم چی میکشی الان 

الهی که خدا بهت قدرت و روحیه بده و این وضعیت هرچه زودتر تموم شه

داروی بیماری ویروسی زردچوبه و زنجبیله ما همیشه اینجور مواقع استفاده میکنیم ولی حقیقتا دوز مصرف بچه ها رو نمیدونم 

منم حالت تهوع اینا داشتم 

بالا آوردم

صبحی رفتم دکتر سرم زدم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
انشالله بهتر میشید‌.کجا رفته بودی سفر؟

مشهد رفتم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
امیدوارم زودی خوب میشی ، خوب کاری کردی اومدی اینجا حرف زدی

آره واقعا همین چند نفر کلی دلم رو آروم کردن