2777
2789
عنوان

دو عامل آزاردهنده در کنار هم

243 بازدید | 17 پست

هم از بابام بدم میاد هم از روبوسی. بابامم از اونجایی که مریض و سادیسمیه با اینکه میدونه بدم میاد هر روز که از سرکار میاد اول باید با همه روبوسی کنه -منو سه چهاربار- بعد بره بکپه. شاید مسخره باشه ولی دارم از حرص گریه میکنم چون شورشو درآورده. چص نیست خیلی حالم بد میشه دلم میخواد با چکش برم تو صورتش. 

چقدر بی ادب 

بابا ها از کل کل با دختراشون لذت می‌برند

منم از این که بابام بوسم کنه و تیغ تیغ ريشش بیاد تو صورتم بدم میومد ولی نه تو روش نه پشت سرش بی ادبی نکردم 

الان که میبینم دخترم با پدرش این داستان رو داره و همسرم از رو محبت پدرانه عاشق این دعوای پایان ناپذیر هست بابام رو درک می کنم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی ادب بابا ها از کل کل با دختراشون لذت می‌برندمنم از این که بابام بوسم کنه و تیغ تیغ ريشش بیاد ...

من باهاش صمیمی نیستم که بخواد کل کل و شوخی کنه من بی ادب نیستم اون خیلی بهمون ظلم کرده، لذت بردن از آزار بقیه کار یه آدم سالم نیست

اگه باهات کلی بد رفتاری میکرد و محل سگ بهت نمی‌داد اینطوری نمیگفتی

اگه بدرفتاری نمیکرد مریض نبودم اینطوری بگم شما هم اگه عربده ها و آزار و اذیتاشو شنیده بودی اینطوری نمیگفتی

منم بدم میاد کسی ببوستم

وقتی میدونی داره میاد خونه برو دستشویی

یا یه ماسک ذغالی چیزی به صورتت بزن 

یا ماسک توت فرنگی شاید بدش اومد  

یا بگو صورتم قارچ گرفته چند وقت لکه لکه روصورتت کرم بزن  بگو پماد قارچه 

اسمم نظر همسرمه

منم پسر بزرگم از بوس خیلی بدش میاد.

درکش میکنم. خیلی کم می بوسمش. و سعی میکنم بیشتر سرش رو ببوسم.

اونم همیشه پشت دستم رو می‌بوسه.

هم از بوسیده شدن بدش میاد هم از بوس کردن دیگران.

بیش حسی داره