2777
2789

حس میکنم همچین چیزی پیش نمیاد اصلا ولی مادر من خیلی بی رحمه منو به شهر غربت داد بعدشم تنهام گذاشته بی کس و کار شدم خونه شوهری هم که خودتون میدونید چه جنسایی هستن اخ مادر حلالت نمیکنم انشالا نه از این دنیا نه اون دنیا خوشی نبینی چرا منو اوردی و ولم کردی به حال خودم مثل جوجه اردک زشت شدم 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی وابسته نباش تو دیگه یه خانم بالغی واسه خودت زندگی کن

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من فکر نمی‌کنم مادر خوبی بشم در آینده  البته کلا از بچهم بدم میاد 

کسی که محبت ندیده از طرف پدر و مادر چطوری به بچه محبت کنه ؟؟احتمالا بچه هر کاری کرد تو ذهنش میاد خب الان بزنش الان دعواش کن !

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

مگه کسی بالغ بشه دل نداره؟

نگفتم دل نداره ولی وابستگی خوب نیست خودتو با علایقت دوستات زندگیت سرگرم کن سعی کن از زندگیت لذت ببری

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

دوسش دارم خوبه ولی ادم خوبه کسیم داشته باشه

اره درکت میکنم آدم از خانوادش انتطار دارا الی بچسب به زندگیت مادرتم نباید قضاوت کنی شاید دیده کیس خوبی هست شوهرت گفته بری دیگه