2777
2789

تو ی گپ تلگرام باهم اشنا شدیم دوسال پیش دوساله باهاشم تاحالا دعوا نکردیم ولی این چهار پنج ماه دعوا داشتیم میخاس من تو اون گروع نباشم بدش میاد سری پیش کات کردیم کلی فشم داد گف وسیله هامم برگردون رفتم وسیله هاشو بدم کلی بوسم کرد معذرت خاهی کرد ک عصبی بودم دست خودم نبود الانم بش گفتم لف دادم و دیگ نمیخام باهات باشم گفت بلاکم کن نکردم پیویشو پاکید در ضمن یبارم اومدع خواستگاریم اما خونوادگ ب هیج وجه قبولش ندارن و نخواهند داشت چیکار کنم

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

من بودم

کات

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این سوال داره؟ حتی ارزش تاپیک نداره.. هرچه زودتر تموم کن و دیگه شروع نککککن.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

میدونم ولی خیلی دوسم داره...

دوست داشتن تنها دلیل نمیشه

دوره الان دوران شناخته

اگه میبینی این اخلاقش بعدا ارامشتو بهم میریزه و اذیتت میکنه باید با عقلت نگاه کنی ن دلت

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

اصلا باهاش ازدواج نکن کل زندگیت قراره همینجوری بگذره همش دستور بده و دعوا کنه و حتی به خشونت فیزیکی برسه آخرشم بگه دست خودم نبود ببخشید

واقعا دلت همچین زندگی میخواد؟

داره تلاش میکنه خونه ماشینشو جور کنه🤦🏻‍♀️

پس اگه برات داره تلاش میکنه یه فرصت دیگه بهش بده