لطفا هم خودتون جوری زندگی کنید که خدا راضی باشه و هم به بچه هاتون یاد بدید …آدمی که به یاد خدا هست از گناه دوری میکنه با مخلوقات خدا مهربونه حواسش به حرفاش رفتاراش و عملش هست ایمان به خدا نور زندگی انسان حتی اگه تو تاریک ترین لحظات زندگی هستید بگید که هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست ادمی تسلیم خداست در هر شرایطی ارتباطش با خدا حفظ میکنه و حتی قوی تر هم میشه خیلی میبینم افکار خودکشی دارید و بدونید این دنیا برای آسایش راحتی نیست اگه قرار بود برای آسایش باشه پیامبران و اماما این همه سختی نمیکشیدن و این دنیا عین یه بازی و سرای آخرت واقعی تر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم بی نهایت سختی کشیدم عزیز الان میفهمم همه اینا برای این بود که به این نقطه برسم و الان این آدم شدم و خیلی مونده خوب تر بشم امیدوارم همه آدما درک کنن این دنیا واقعا برای این که خدارو بشناسیم در کنارش زندگی درست داشته باشیم
ولی وقتی وارد زندگی متاهلی میشی شرایط سخت تر میشه اینکه آیا طرفت هم فکرت هست ؟اندازه تو به اون اعتق ...
من با کسی هستم و دوستش دارم گاهن باهم مشکل داریم ولی اونم خدا رو قبول داره تلاشش داره برای بهتر شدن ولی بعضی وقتا نمی تونه بعضی از حرفا منو درک کنه و سخته واقعیت قبول کنه