2777
2789

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 الهی به امید خودت 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

متن کوتاه انرژی مثبت

بسیارمهم است بگذارید بعضی چیزها ازبین بروند

خودتان را ازآنان رها سازید

ازدستشان خلاص شوید

منتظرنباشید تا قدر تلاش‌هایتان رابشناسند

وعشقتان رابفهمند

درراببندید

آهنگ راعوض کنید

خانه تکانی کنید

گردوغبارهارا بزدایید

ازآن چه هستید دست بردارید

وبه آن چه واقعاهستید روی آورید.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙فرشته های بیبال خدا رو  تگ کن خوشحال بشن💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مامان گلی جان 🥺😍از مهرت ممنونم

فدات بشم دختر قشنگم... مهر و که از خودت گرفتم بی منت عزیزمی... دختر خوب منی... 🌱همیشه خوب باش... و. خوب بمون 💙💙🌱💙💙  

فدای خوبیاتون بشم من عزیز دلممم

نخیر فدا مدا لازم ندارم. شما باید سلامت و خوشحال و قوی به زندگیت برسی. یه خانم دکتر خوب بشی بیای شهر مون خودم بیام دورت بگردم. همین   و بس💙💙💙

@پسرفندوقیم‍ یه خواهر مهربون و خوب که یکی دیگه از فرشته ها ی خداست ، روی زمین 💙💙💙الهی همیشه حا ...

تو قلب منی خواهر قشنگم 

فدای دل مهربونت بشم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تو قلب منی خواهر قشنگم فدای دل مهربونت بشم

قلب قشنگ خودم...  مهربون منی تو... 

خیلی خوشحال میشم میبینمت عزیزم، مهربونم، خدا بهت سلامتی ویژه بده... و خبرهای خوبی بهت برسه.. عزیز دلم😍😍💙💙

قلب قشنگ خودم... مهربون منی تو... خیلی خوشحال میشم میبینمت عزیزم، مهربونم، خدا بهت سلامتی ویژه بده. ...

وایییییی عشق من همچنین خودت همه چیزای خوب سهم دل خودت باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂