2777
2789
عنوان

بابام منت هر قرون پولشو سرم میزاره

122 بازدید | 12 پست

خلاصه بگم

پونزده سالمه و بابام هرچی می‌خره برام منت میزاره. هرموقع بحثمون میشه میگه دیگه بهت پول نمیدم.

تقی به توقی میخوره میگه میتونی توام هزارتومن پول دربیار

بعد جالب اینجاست که چندروز پیش الکی حرف انداختم وسط گفتم که آره خیلی دلم میخواد کار کنم و کمک خرج باشم اونم گفت غلط میکنی و نمیزارم بزرگ شدی ام کار کنی و این حرفا😐

فازش کلا با خودش مشخص نیست. یه آدم خودشیفته و شکاک و اصلا... نمیدونم چی بگم

خواستم ببینم شماها که حالا خیلیاتون بزرگترین همچین تجربه ای داشتین؟ تونستین از این وضعیت بیرون بیاین؟ 

اگه میشه راهنمایی شغلی هم بکنین🥲

امسال میخوام برم دهم ریاضی انتخاب کردم بنظرتون انتخابم درست بوده؟

میترسم تجربی قبول نشم بمونم گوشه خونه چون نه سهمیه دارم نه پول کلاس

ولی برام خیلی مهمه بزرگ شدم سرکار رفتم درآمدم بالا باشه چون احتمالا از خونه برم اصلا نمیتونم تحمل کنم و اونم پول میخواد

یه مدتم دنبال این بودم که در کنار درسم برم دنبال کار ادمینی و این حرفا حداقل سه چهار تومن دربیارم برا خودم باشه منت سرم نباشه ولی به هرکی میگفتی میگفت پول بده برات پروژه پیدا کنم منم اعتماد نکردم

اگه شما کسی سراغ دارین که به ادمین پاسخگویی و اینا نیاز داره لطفا بگین چون جز این دیگه هیچ مهارتی ندارم👍🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار مزخرف ۱۵ سالگیه. مطمئنم دو سال بعد اصلا حوصله ات نمی‌کشه برگردی این متن رو بخونی

من ۱۸ سالمه ولی همچین حرفایی به چشم میاد خب افکار نیس وقتی طرف هی تکرار میکنه و منت میزاره 

در مورد انتخاب رشته 

اگه با علاقه رفتی آفرین خوبه 

در مرو برخورد با بزرگتر خودشیفته و شکاک 

اولا سعی کن کاری نکنی شک کنه 

بهش احترام بزار ولی لازم نیست هر چی اون میگه باشه 

آدمی که کودکی سختی داشته و تروما داره توی بزرگسالی اینجوری میشه ... وگرنه آدمی که کودکی نرمال و سالمی داشته اینجوری نمیشه ... این یه دلیله برای اینکه احترام بزاری ...

کار های مجازی رو نمیشه خیلی اعتماد کرد 

سرمایه داری ؟ 

خانم "😐" هستم 

من ۱۸ سالمه ولی همچین حرفایی به چشم میاد خب افکار نیس وقتی طرف هی تکرار میکنه و منت میزاره

خب یکم بزرگتر بشی خیلی چیزا فرق میکنه 

به توضیح دادن نیست که بخوام بهت توضیح بدم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

افکار مزخرف ۱۵ سالگیه. مطمئنم دو سال بعد اصلا حوصله ات نمی‌کشه برگردی این متن رو بخونی

من خیلی خلاصه گفتم اینجا

چند ساله داره همین حرفارو تکرار میکنه

حتی منت نوار بهداشتی که دیگه مهم‌ترین نیازمه رو هم سرم میزاره

بهم غذا میده میگه دارم جلو سگ نون ميندازم بردار بخور

ممکنه از نظر شما بچه به نظر بیام ولی آدم که هستم غرور که دارم

وضع مالیمونم بد نیست فقط نمیدونم چرا اینجوری میکنه

در مورد انتخاب رشته اگه با علاقه رفتی آفرین خوبه در مرو برخورد با بزرگتر خودشیفته و شکاک اولا سعی کن ...

وای همیشه تو خونه تکرار میکنه شما به من احترام نمیزارید. شما پررویید. تو خونه ای اگر پدر جذبه‌اش بیاد پایین اون خونه دیگه خونه نمیشه و این حرفا

ولی خودشم اصلا به ما احترام نمیزاره

ولی خب منم نمیتونم جلو دهنمو بگیرم همش بحث میکنم😂

درمورد شکاکی هم واقعا کاری نمیکنم من صبح تا شب سرم تو درس و مشقه حتی تابستونم بیکار نمیمونم زبان میخونم مثل بقه همسنامم نیستم که با کلی پسر در ارتباط باشم و تنها برم بیرون و پارتی و این حرفا نمیدونم به چی شک داره

فقط میگرده تا یچیزی پیدا کنه بهش گیر بده