2777
2789
عنوان

بچه ها بیاد💖

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 294 پست
کلاس چی ؟من زبان و ویالون🫠🫠🫠🫠یه کاری هم باید برای گیتار انجام بدم اما فردا انجام میدم

امروز که کلاس طراحی بودم ۳ ساعت خسته شدم ولی نمیتونم استراحت کنم

فردا ساعت ۸ تا ۲ کلاس المپیاد دارم

بعد از ظهرشم کلاس خوشنویسی

سه شنبه هم امتحان پایان ترم زبان دارم هم امتحان شفاهی هم کتبی💔💔💔کی از من بدبخت تره خدایی 

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من حسودممممم

منم همینطور😣

ولی همینجوری الکی حسودی نمیکنم کاملا به جاست

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوو

گفتم اینجا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

امروز که کلاس طراحی بودم ۳ ساعت خسته شدم ولی نمیتونم استراحت کنمفردا ساعت ۸ تا ۲ کلاس المپیاد دارمبع ...

اوهه من زبان گیتار ویالون ....

کلاس زیاد دارم🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خوبی عزیزم

چخبر؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بابام اینا سمت اردبیل روستای کله سربعد مامانم تهران به دنیا اومده ولی اینا هم تورکن هااا😂بعد خودم ا ...

چه خوببببب 

پیر نشدم و یه دوست ترک پیدا کردمم🥺

اوهه من زبان گیتار ویالون ....کلاس زیاد دارم🫠

من آخه اخلاق گند‌مامانم اضافه شده به همه ی اینا...🥲🥲🥲فقط نصف شبا که همه خوابن من راحتم

چه خوببببب پیر نشدم و یه دوست ترک پیدا کردمم🥺

هعیی😂❤️😔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

من آخه اخلاق گند‌مامانم اضافه شده به همه ی اینا...🥲🥲🥲فقط نصف شبا که همه خوابن من راحتم

هیییی 

خدا نکنه عمرمبوسسسس💖چقدر خوبه که دوتا خاله ماه دارم

فداتم فرشته خودم.. 

دوتا خواهر زاده گل قشنگ من...لپ باید کشید ـ

موناشونو گل بزنی و ستاره اویز کنم..ذوقشو کنم.... 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

فداتم فرشته خودم.. دوتا خواهر زاده گل قشنگ من...لپ باید کشید ـموناشونو گل بزنی و ستاره اویز کنم..ذوق ...

وایییییییی🥺🥺🥺🥺🥺

ولی من از مشگین متنفرم🔪🗿

چراا

سلامتیت عزیزم والا تو سرماخوردگی به سر می‌بریم🥹💔

وای دورت بگردم 

منم توی سردرد😂