2777
2789

قبلا عاشق پزشکی بودم دبیرستان تابه جمع همه میگفتن پزشکی بعدش میخوندم براش اما نیاوردم پست کنکور موندم بعدش برا دندون فهمیدم اونو بیشتر دوست دارم تا پزشکی بعد فهمیدم اصن بش علاقه ندارم💔😔 درسته حالا پولش خوبه اما برای من ارزشش رو ندارن سختی هایش رتبه خیلیییی خوبی میخوادکاش میتونستم برم فیزیو بخونم ولی معلمم خیلی خوبه شرایطش و همه خانواده افتخار میکنم معلمم شرایطشم خوبه حقوقش خوبه آزادی و ایتام دارم بحث اینا نیس بحث اینه من از بچگی خودمو تو بیمارستان تصور میکردم الان از مدرسه و دانشگاه خلاص شدم وتااخر عمر افتادم مدرسه کلی هم کتاب خریدم کنکور بدم اما خیلی پشیمون میشم میگم ولش بابا برو به خودت برس عشق و حال کن کنکورت بااون همه سختی تمام شد چ روزای سختی گذروندی احمقی برگردی ب اون زمان از طرفی میگم تو چنددد ساله داری رنج میکشی اما کنکور فقط ی سال بود .از بچه ها متنفرم اونا گناهی نکردن فقط کنترل کردن سی تا بچه فضول در کنار نداشتن علاقه پیرت میکنه پیر شدم(:

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

اسی معلمی چجوری میتونی بیست خط متن یک نفس بنویسی نه چهارچوب داره نه علایم نگارشی داره نه نقطه داره.

وای ول کن😔

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فیزیو هم رتبه های در حد پزشکی میخواد 

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

عزیزم فیزیو هم رتبه های در حد پزشکی میخواد

واقعا؟مگهذاینطوری نیس اول دندون بعد پزشکی بعد پرستاری بعددد فیزیو

فقط اینو بدون یه بار به دنیا میای 

من امسال 12 بودم همه بهم تیکه میندازن هزار جور حرف میشنوم ولی یه سال میمونم به هدفم برسم اخرش من میمونم همه اینا میرن ولی به خودم افتخار میکنم که به خواستم رسیدم

نه من خواهرم پارسال با تراز پزشکی رفت فیزیو

اها خب اون رتبش خوب بوده علاقه داشته بره اون ولی با رتبه های بدتر هم میشه رف

فقط اینو بدون یه بار به دنیا میای من امسال 12 بودم همه بهم تیکه میندازن هزار جور حرف میشنوم ولی یه س ...

منم آخه موندم پست کنکور عینه تو خیلی بد بود اصن می سال اول نبود هیچ جا نرفتم کسی راجب کنکور نگه فقط میشنستم میخوندم پنج صبح تا ده شب کاش لااقل پیرا پزشکی میزدم حیف اون همه زحمت الان نمی‌دونم چیکار کنم مکانی هم ندارم برای خوندن😔💔

واقعا؟مگهذاینطوری نیس اول دندون بعد پزشکی بعد پرستاری بعددد فیزیو

نه عزیزم اول دندان بعد پزشکی بعد داروسازی و فیزیوتراپی 

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

به نظرم یه مدت بخون اگه دیدی کشش داری بخون شاید تونستی بیاری ، حداقل فکرش اذیتت نمیکنه

خوندم دیگه جاندارم بخونم مامانم اینا هی میان بالاسرم دوس ندارم 😔💔