2777
2789
عنوان

بیست و هشت سالمه دلم فیزیو تراپی میخواد😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست
تو ک تا پارسال 19، 20 سالت بود. دروغگوی احمق 😑

راجب چی دروغ بگم خل شدی اخهههههه مگه دارم پز میدم؟؟؟؟

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

نگاع پیراپزشکی مثلا پرستاری و نمی‌دونم این چیزا از دور فقط قشنگن باور کن خیلی ها با علاقه اومدن ولی ...

ببین مثلا من از پوشیدن مانتو شلوار رسمی تو اوج گرما متنفرم مدارس انقد داغونن ک نمیدونی بعضی هاشون پنکه ندارن حتی هزار تا بهونه میتونم بیارم💔

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام 

شما دبیر هستید یا آموزگار؟

اگر دبیر هستید ، دبیر چه درسی هستید؟

علایق آدما با هم دیگه فرق میکنه مثلا من دبیری رو بیشتر از فیزیوتراپی که میگید دوست دارم و عاشق همین فضولی کردن بچه ها هستم 

اگه میتونی بخون ، تا سی و سه سالگی تموم میشه و میشی اون آدمی که دوست داری ، وارد اون حرفه ای میشی که بهش علاقه داری 

ببین مثلا من از پوشیدن مانتو شلوار رسمی تو اوج گرما متنفرم مدارس انقد داغونن ک نمیدونی بعضی هاشون پن ...

معلمای ما مانتو شلوار رسمی نمیپوشیدن 😂

با اینکه مدرسمون دولتی بود مانتو های معمولی و حتی مجلسی میپوشیدن همین که مانتوت بلند باشه بسه فکر کنم 

شما مشکلت اینا نیست.. به قول خودت اینا بهونست

شما دلت جایی دیگه اس.. تا دیر نشده برو سراغش

عزیزم سلام شما دبیر هستید یا آموزگار؟اگر دبیر هستید ، دبیر چه درسی هستید؟علایق آدما با هم دیگه فرق م ...

اموزش ابتدایی هستم نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم همش میخونم تابستون ی ماه خوندم چهار فصل جلو رفتم اززیست ولی ول کردم رفتیم مسافرت 🫠💔

معلمای ما مانتو شلوار رسمی نمیپوشیدن 😂با اینکه مدرسمون دولتی بود مانتو های معمولی و حتی مجلسی میپوش ...

اره میدونم دیدم منم مانتوهاسون گل کلیه صورتیه بعضی از همکاران با کلی سن و سال🫠 ارههههه نمیتونممممم🥲

اموزش ابتدایی هستم نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم همش میخونم تابستون ی ماه خوندم چهار فصل جلو رفتم از ...

ببین اینم هست دیگه!

باید زیاد درس بخونی ، خیلی خیلی زیاد و مفید

اگه حوصله درس خوندن نداری الکی وقتتو هدر نکن 

اگه حاضری پای علاقت بمونی و اونقدری تلاش میکنی که سال اول بهش برسی بسم الله