2777
2789
عنوان

فرق تست پاپ اسمیر و hpv چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 54 پست
داروها رو گرفته بودم دکترم گفت اول دارو مصرف کن تموم شد ۱۰ روز بعدش برو فلان جا تست بده منم همین امر ...

اگه مسئول آزمایشگاه گفته انجام بده باز هم دارو ها رو بهش نشون بده دقیق توضیح بده بگو الان به حرف کدومتون انجام بدم یا بهونه بیار فعلا پول دستم نیست میتونم بعداز خوردن دارو بیام آزمایش بدم ببین چی میگه

این نیز بگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحصیلاتتون چیه و منبع حرفاتون بگذارید؟؟؟

حقوق میخونم 

متاسفانه از وقتی دیدم که بعضی دکترا ،تاجر هستن نه دکتر 

دکتری که دندون سالم  آدم رو می‌تراشه تا کامپوزیت کنه دکتر نیس 

دکتری که زانوی پیرزن و پیرمرد رو می‌بره به جاش پلاستیک میزارع بخاطر پول ، دکتر نیس 

البته این نظر منه ، اتفاقا دوست پسرمم پزشک بود ،الان آلمان مشغول تخصص اعصاب روان هست ،داره میخونه 

پسر خالم هم پزشک عمومی هست 

پسر عمم هم دندون پزشکه وو..

ویروس بیماری ایدز ، ایدز آخرین مرحله یک این بیماری هست

فرمودند hpv نه hiv

hpv تشخیص زگیل تناسلی

hiv ایدز

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
حقوق میخونم متاسفانه از وقتی دیدم که بعضی دکترا ،تاجر هستن نه دکتر دکتری که دندون سالم آدم رو می‌تر ...

منم دور و اطرافم پزشک زیاده ولی به خودم جرات نمیدم که حتی در مورد یه سرما خوردگی ساده نظر پزشکی بدم چه برسه به تخصصی!!!

هرکسی باید در حوزه تحصیلات و کار خودش اگه بلده اطلاعات بده نه در هر حوزه ای

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بدن انسان خودش تا ۵۰ سالگی خودش رو درمان می‌کنه سرطان هم هیچ درمانی نداره ، مگر خیلی خوش خیم باشه یا ...

تحصیلات نمیدونم چیه اما از حرفهات چیز درست و دقیق برداشت نمیشه بهتر اطلاعاتت برای هیچ کسی باز گو نکنی ..درسته داروهای شیمیایی عوارض داره اما پیشگیری بهتر از درمان تو مجبوری بخاطر تیروئید دارو بخوری وگرنه بدتر میشه به چیز حاد دچار میشی ...مجبوری سالی یکبار است بدی هم سینه چکاب بشه هم رحم ..اگه زود متوجه بشه اون توده اونقدر بزرگ نمیشه با دارو احتمال خوب شدنش هست یا حداقل پیش گیری میشه 

این نیز بگذرد....

تحصیلات نمیدونم چیه اما از حرفهات چیز درست و دقیق برداشت نمیشه بهتر اطلاعاتت برای هیچ کسی باز گو نکن ...

تیرویید رو قبول دارم 

ولی واقعا به پاپ اسمیر و مامو گرافی مشکوکم ، نمیتونم اعتماد کنم 

من بیمه سلامتم ولی گفت آزاده میشه ۲ تومن هردو

سلامت مگه پایه نیس 

تکمیلی نیستی؟ 

حتی اگه طرف قراردادشون بیمه خودت نیس رسید بیمه رو همیشه بگیر هر جا میری بعدا میتونی مدارک رو براشون ببری یا بارگذاری کنی شاید یه بخشش رو دادن 

فقط اینکه دستور پزشک برای آزمایش به علاوه رسید آزمایش و جواب باهم باشه که قبول کنه 

اگه مسئول آزمایشگاه گفته انجام بده باز هم دارو ها رو بهش نشون بده دقیق توضیح بده بگو الان به حرف کدو ...

مسئول آزمایشگاه نبود دستیار دکتر زنان بود

اتفاقا همین و گفتم الان پول همراهم نیست چون خیلی اصرار داشت. گفت الان که اومدی انجام بده اگه دارو مصرف کنی ممکنه نوع عفونتت مشخص نشه و یا ممکنه بعد مصرف داروها دیگه نیای

گفت پس برو فردا بیا داروهاتم استفاده نکن فعلا

فرمودند hpv نه hivhpv تشخیص زگیل تناسلیhiv ایدز

خدایی مردم چجوری میترسونن آخه اون به این چه ربطی داره کسی که زگیل تناسلی میگیره بهداشت یا خود دکتر همون لحظه اطلاع میده این شخص مشکل ویروسی گرفته باید آزمایش ایدز بده اگه ایدز نداشت بعد مراحل درمان زیگل شروع میکنه

این نیز بگذرد....

مسئول آزمایشگاه نبود دستیار دکتر زنان بوداتفاقا همین و گفتم الان پول همراهم نیست چون خیلی اصرار داشت ...

برو آزمایشگاهی که گفته بپرس ببین چی میگه...یا دوباره برو پیش خود دکتر ..اما اگه گفته همون کار انجام بده چون تو آخرش باید انجام بدی فرقی برات ندارع

این نیز بگذرد....

تیرویید رو قبول دارم ولی واقعا به پاپ اسمیر و مامو گرافی مشکوکم ، نمیتونم اعتماد کنم

مامان من زمانی که فهمید سرطان داره دکتر گفت خیلیییی پیشرفت کرده البته شیمی درمانی و پرتو درمانی شد اما خب تاثیر چندانی نداشت متاسفانه