2777
2789
عنوان

فرق تست پاپ اسمیر و hpv چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپ اسمیر برا بدنت ضرر دارهاست اچ‌ پی وی هم هیچ فایده آیی نداره از شوهرت مبتلا شدی ؟! اگه زیگیل ندار ...

کی گفته ضرر داره این حرفا چیه میزنین

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
چند سالته. اگه از 30 تا 40هستی حتما سالی یک بار چکاب برو و پاپ بده چون باید رحم چک کنی

آره تقریبا سالی یکبار میرم چون مامانمم سرطان پستان داشتن منم هم سونو سینه میرم هم پاپ اسمیر ۳۱ سالمه

😐😐😐😐😐

بدن انسان خودش تا ۵۰ سالگی خودش رو درمان می‌کنه 

سرطان هم هیچ درمانی نداره ، مگر خیلی خوش خیم باشه یا بدن قوی داشته باشه فرد با ورزش و اینا بعد ۷ سال ازبین بره

اچ پی وی هم هیچ درمانی نداره! اصلا چیز خاصی نیس ،بعد نهایت ۲ سال ،سیستم ایمنی بدن از بینش میبره

یعنی میگی تست ندم؟

دکتر متخصص یا فوق تخصص زنان بهتون گفته تست بدید بعد شما با حرف یه کاربر که اصلا نمیدونی کی هست و تحصیلاتش چیه به حرفش گوش میکنی؟؟؟

پاپ اسمیر تست برای تشخیص سرطان دهانه رحم و hpv تست برای تشخیص زگیل تناسلی 

جفتش تست هایی هستند که  برای تشخیص سریع بیماری استفاده میشن

همون کاری رو بکن که پزشکت گفته

در مورد هرچیزی که نظر نمیپرسند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خب نگرفتی چرا بخوری

داروها رو گرفته بودم 

دکترم گفت اول دارو مصرف کن تموم شد ۱۰ روز بعدش برو فلان جا تست بده 

منم همین امروز رفتم همونجایی که گفت ببینم بعدا که خواستم بیام چجوری نوبت بکیرم گه دکتر اونجا اصرار داشت همین الان تستو بده که هنوز دارو استفاده نکردی. چون ممکنه بعد مصرف داروها نوع عفونتت خوب مشخص نشه

منم مونده بودم چکار کنم خیلی دو دلم کرده بود

بدن انسان خودش تا ۵۰ سالگی خودش رو درمان می‌کنه سرطان هم هیچ درمانی نداره ، مگر خیلی خوش خیم باشه یا ...

تحصیلاتتون چیه و منبع حرفاتون بگذارید؟؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
آره تقریبا سالی یکبار میرم چون مامانمم سرطان پستان داشتن منم هم سونو سینه میرم هم پاپ اسمیر ۳۱ سالمه

من اصلا سونو سینه نرفتم هزینه چقدر میشه کجا میری انجام میدی

این نیز بگذرد....

این دوتا رو معمولا همه دکترا باهم می‌نويسن چون تو یه بار نمونه گیری میشه دوتاشو تست کرد فکر کنم 

اصن ربطی هم به مشکوک بودن نداره دکتر برا همه مینویسه چون یه جورایی یه چکاپ هست و اینکه اگه بخوای بعدش عمل یا نمونه گیری هرجا انجام بدی اینم رو پروندت میذارن 

ترجیحا هردوش انجام بده قبض بیمه بگیر برا هزینش 

حتما مشکوک شده باید تست بده

من چون چندسال پیش رفتم اسمیر دادم دکترم گفت یک مرحله قبل سرطانی خلاصه چند نوبت دارو داد دوباره اسمیر دادم گفت خوب شدی. بعدشم گاهی اوقات که تازه پاک میشم بعد رابطه لکه میبینم

اینو امروز به دکترم گفتم گفت پس اچ پی وی بده