2777
2789
عنوان

پسرا بیایین سوال دارم

162 بازدید | 17 پست

دوست دخترتون چجوری تولدتونو تبریک بگه بیشترخوشحال میشین؟

یا چی بگه بیشتر خوشتون میاد خوشحال میشین؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمونی برام

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بگه کافیه ام و ازم راضیه و نیاز به تلاش بیش از حد برای داشتنش ندارم

نفهمیدم

دقیقا بگو چی بگه بیشتر خوشحال میشی

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

میگه بهم بگه که من براش تو زندگی کافیه ام

صحیح

چرا بد گفتم ؟

ب نظرت اینقد خوبی ک دوس دخترت بگه دیگه نمیخواد بیشتر از این برای ب دست اوردنم تلاش کنی؟

یا میخوای فقط بگه ک دلگرم شی؟

اگه دومیه ک چرا دوس داری ی دروع خوشحالت کنه؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ب نظرت اینقد خوبی ک دوس دخترت بگه دیگه نمیخواد بیشتر از این برای ب دست اوردنم تلاش کنی؟یا میخوای فقط ...

از ترس همین با هیچکی نیستم همش دارم پول جمع میکنم و روی تحصیلات و اخلاقم کار میکنم نمیخوام کسی رو بدبخت کنم