2777
2789
عنوان

پسرم خیلی حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 56 پست
اره همه چیش نرماله ولی اطرافیان نکرانم میکنن

اصلا ناراحت نباش به حرف هیچکسم اهمیت نده هرکی گفت بگو خودم ۴ سالگی حرف افتادم دهنشونو ببند بگو بچمم به موقعش حرف میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچکس نگو اینو این تاپیکتم پاک کن ، بچت چشم میخوره ، به خانواده هاتون ،فامیل هیچی نگو که ماشین دو ...

چشم خوردن چه ربطی به ماشین داره؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

به هیچکس نگو اینو این تاپیکتم پاک کن ، بچت چشم میخوره ، به خانواده هاتون ،فامیل هیچی نگو که ماشین دو ...

خواهر همه میدونن دیگه مثلا میریم بیرون  باباش باید  اروم رانندگی کنه تا اسم ماشین ها رو بگه و همه فامیلم میدونه چی دارن ماشین 

عزیزم ....🥰خدا حفظش کنه براتون💚 

پسرمنم ۲سال و ۱۰ماهشه و فقط کلمه میگه.

هنوز جمله نمیگه

اما نگران نیستم چون بچه ها باهم فرق میکنن😊

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

وای دختر من۳سالشه 

تنها زمانی که ساکته وقتیه که داره چیزی میخوره یه رییییز حرف میزنه با دختر خواهرم که شهر دیگه اس عین دوست خیالیه میشینم رو مبل میگه وای نشستی رو دختر خاله ام😑

خوراکی میدم ۲سهم میگیره واسه دختر خاله اش که مثلا پیششه 

مدام در حال حرف زدن و خیال بافیه

عزیزم ....🥰خدا حفظش کنه براتون💚 پسرمنم ۲سال و ۱۰ماهشه و فقط کلمه میگه. هنوز جمله نمیگهاما نگران نی ...

فدات بشم

اره اصلا نگران نباش واقعا همه بچه ها مثل هم نیستن حتی خواهر برادرها یکی میبینی یک سالگی کامل حرف میوفته یکی میبینی خیلی دیرتر

خواهر همه میدونن دیگه مثلا میریم بیرون باباش باید اروم رانندگی کنه تا اسم ماشین ها رو بگه و همه فا ...

داداش منن تو این سن اسم کل ماشینارو بلد بود

طبیعیه به نظرم کلا پسر بچه ها عشق ماشینن 

دخترا عشق عروسک و آرایش و وسایل جینگیلی پینگیلی

ای جان دلم خدا حفظش کنه ♥️پسر من ۸ و خورده ایه بازم از صبح تا شب یکسره حرف میزنه سوال میپرسه میگن دختر همدم تنهایی مادره حالا من دخترم کم حرفه  بیشتر احساسیه ولی پسرم یکسره چالش داریم باهاش😂

ای جان دلم خدا حفظش کنه ♥️پسر من ۸ و خورده ایه بازم از صبح تا شب یکسره حرف میزنه سوال میپرسه میگن دخ ...

به نظر منم پسرا پرحرف ترن 

پسر من خیلی کنجکاوم هست به همه چی