2777
2789

سالهاس که ازدواج کردم

توچند سال اخیر دونفر یه زن ویه مردجدا جدا گفتن دلمون میخاد عروسمون مثل تو باشه😊

یکیشون مرد پیری بود منو سر کارم دید واسه پسرش پرسید ولی من ازدواج کرده بودم 

همونجا بهم گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهره مار داری ، دلت خیلی پاکه، بدون اغراق میگم واقعا دختر خوبی هستی، همسرمم همیشه میگه خدا به دلت نگاه کرده و همه چی بهت داده چون واقعا تولایق بهترین هایی ،تا میگه چشمام قلبی 😍 میشن....

اکثرا از بوی عطرم تعریف میکنن که چقدر خوش بویی ،دستام هر کی دیده میگه دستات خیلی قشنگن البته با تعری ...

اسم عطرت چیه ....بعضیا عجیب بوی خوبی میدن ، ولی ادم روش نمیشه سوال کنه ازشون🥲

تعریف زیاد شنیدم از ادمهای مختلف و تو شرایط مختلف

مثلا خیلی بهم میگن چه هیکی داری چه ورزشی میکنی یا قدت بلنده

یاخوشگلی قیافت دلنشینه

یاخیلی شخصیت قوی ومستقلی داری صبوری

ایناروحقیقتا زیاد شنیدم و انقدرا روم تاثیر نداشتن

چیزی که روم تاثیر گذاشت وحالمو خوب کرد:پدر رییسمون زنگ زده بود بهش صداش رو آیفون بود وسط صحبتاش گفت چندباری که اومدم اونجا متوجه شدم خانم فلانی (من)خیلی دختر خوب وباشخصیت ومودبیه آفرین به پدرومادرش که اینجوری تربیتش کردن،،،

همیشه شنیدم گفتن بنده خدا چه زشته

هیچکس زشت نیست شما هم تحت تاثیر بقیه اینطوری فکر میکنین مطمئن باشید وگرنه هر چهره ای زیباست به نوع خودش که البته سلیقه ایه ممکنه یک نفر آدمو زیبا ببینه یکی متوسط و یکی دیگه پایین تر از متوسط. معیار زیبایی شما هم اطرافیان نیستن خودتونو باور داشته باشین اعتماد بنفس خیلی چهره رو زیباتر میکنه

مبارک باشع😍کجاعمل کردی وهزینش چقدر شذ؟؟منم دنبال دکترخوبم

مرسی عزیزم من شیراز عمل کردم ۷۰ تومن

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

اسم عطرت چیه ....بعضیا عجیب بوی خوبی میدن ، ولی ادم روش نمیشه سوال کنه ازشون🥲

ویکتوریا سکرت ،عزیزم آره اتفاقا چند وقت پیش چند تا آمپول داشتم ،هر شب میرفتم درمانگاه میزدم ،تا میرفتم چند نفر مثل پرستار و مسئول پذیرش پچ پچ میکردن ،آخریش و که رفتم بزنم مسئول پذیرش به همسرم گفته بود بوی عطر همسرت چیه چند شبه میخوایم بپرسیم رومون نمیشه 😅😂

ویکتوریا سکرت ،عزیزم آره اتفاقا چند وقت پیش چند تا آمپول داشتم ،هر شب میرفتم درمانگاه میزدم ،تا میرف ...

وای منم عاشق بوش هستم ....ادکلانش را میزنی یا عطرشو؟؟؟ 

اره منم بارها شده از بوی کسی مست بشم ولی روم نمیشه بپرسم .....

هیچکس زشت نیست شما هم تحت تاثیر بقیه اینطوری فکر میکنین مطمئن باشید وگرنه هر چهره ای زیباست به نوع خ ...

راست میگن. قیافه ندارم .تومدرسه هم میگفتن ..معلما ازمن بدشون می اومد چون قیافه نداشتم ..حتی پدرومادرم خودشون میگفتن چقدرزشتی خجالت میکشیم باهات بریم جایی ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
راست میگن. قیافه ندارم .تومدرسه هم میگفتن ..معلما ازمن بدشون می اومد چون قیافه نداشتم ..حتی پدرومادر ...

باورکن اینطوری نیست عزیزم هرکسی چهرش در نوع وکمال خودش زیباست متاسفم برای اطرافیان که اینطور بی رحمانه راجع به چهره ی کسی اظهار نظر میکنن. درحالیکه شما ممکنه از خیلی ها حتی زیباتر باشی ولی با حرف های اونا اعتماد بنفست پایین اومده.لطفا نسبت به باوری که حاصل بی مرامی دیگرانه نسبت به چهرت تجدید نظرکن من مطمئنم اینطور که بقیه هم میگفتن نیست و شما زیبا هستی.مهمترین دارایی یک نفر اینه که چقدر خودشو باور داره این مهمترین دارایی رو روی حرف های دیگران تنظیم نکن عزیزم