2777
2789

شده هم حس خودتون بد بشه هم اطرافیان انگار ادما وقتی میفهمن بی پناهی بی پناهترت میکنن

دوران مجردیم افسردگی گرفتم گوشه نشین شدم ادمام تنهاترم میکردن خیلی بد بود خدایا فکرشم حالمو خراب میکنه انگار کل دنیا علیه من بودن که خیطم کنن طردم کنن از دوست بگیر تا دشمن طعنه کنایه خدایا دیگه اون روزارو برنگردون🙏😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۱۸ به بعد تا الان که ۲۰تم تقریبا خوشی‌ رو مثل قبل ندیدمصورتمو دکتر خراب کرد درد معده افسردگی و حس ...

منم همینطور جوش میزدم هرکار میکردم فایده نداشت چاق و لاغر میشدم خیلی سخت بود مشکل اعصاب افسردگی بیکاری درموندگی مشکل توروابطم اشتباهات گذشته شکست عاطفی 

تنهایی منزوی شدن رهاشدگی ای خداااا فکرشو بکن تو جمع همکلاسیاتی یکنفرم دلش نمیخواد با تو همکلام شه بعد میای خونه زنگ میزنی به کسی که دوسش داری بهت بیمحلی و تحقیر میکنه خیلی روزای مزخرفی بود خیلی صمیمیترین دوستم که من همش پیگیرش بودم نامزد کرد و از من قایمش کرد اما من باز شیرینی بردم رفتم خونشون واس تبریک و خیلی چیزای دیگه

آره شده خیلی شده

وای اره قشنگ یادمه جشن عقد پسرداییم بود اومدم برقصم همه جفت بودن من تک و تنها خیلی حس بدی بود تو فیلم هست همش دارم دنبال یکی میگردم باهام برقصه ای خدا 

یکی ام هس همه از اول تا اخر فیلم گرفتن منکه اومدم گوشی و دربیارم خاله عروس که میرقصید گفت لطفا فیلم نگیرید برگشتم دیدم بابا و داداشم نگا میکنن مسخرم میکنن🥲🥲

وای اره قشنگ یادمه جشن عقد پسرداییم بود اومدم برقصم همه جفت بودن من تک و تنها خیلی حس بدی بود تو فیل ...

آخی نازی. یاد عروسی دخترعمه م افتادم من ده سالم بود یه پسره اومد منو بلند کرد واسه رقصیدن من خجالت کشیدم پدربزرگم چش غره رفت به من که زشته پاشو برقص

منم همینطور جوش میزدم هرکار میکردم فایده نداشت چاق و لاغر میشدم خیلی سخت بود مشکل اعصاب افسردگی بیکا ...

همینکه الان راضی ای خوبه

ببخشید این سوالو میپرسم ولی چند سالت بود ازدواج کردی؟

چون منم حس میکنم با ازدواج زندگیم بهتر شه ولی سنم کمه

همینکه الان راضی ای خوبهببخشید این سوالو میپرسم ولی چند سالت بود ازدواج کردی؟چون منم حس میکنم با ازد ...

الانم اونقدرا راضی نیستم بدبیاری های خودمو اوردم تو ازدواجم از شانس بدم

۲۵ سالم بود

بستگی به انتخاب و بخت خودت داره عزیزم