2777
2789
عنوان

تهمت زدن

68 بازدید | 8 پست

من ده ساله ازدواج کردم یه بچه دارم ۷سالشه، خانمم نسبتا مذهبیه به روزه، محرم ،نمازم اعتقاد داره حتی کربلا رفته،تحصیلات عالیه داره، من حدود پنج ساله گوشیشو هک کردم چیزی ازش ندیدم.خانواده سالمی دارند.ولی بهش شکاکم با این وجود.

چند روز قبل به قران سوگند دادمش دست روی صفحات قران سوگند یاد کرد و اینکه خودم و والدینم سرطا بگیرند اگه در حقت خ کرده باشم.بنظرتون میشه اعتماد کرد بهش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم حیا کن مرد این چ طرز حرف زدن درباره ناموست

خدایی پنج سال زیادم نیست

چبو میخوایثابت کنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂