2777
2789
عنوان

خانومای باردار؟؟؟؟

112 بازدید | 13 پست

اینکه میگن بچه زیرشکم باشه ینی دقیقاکجا؟زیرناف؟یامیگن سمت چپ باشه کلابایداون سمت باشه؟مال من وسطه یکم پایین ترازناف فقط سرش سمته چپه.ممکنه جاش عوض شه؟؟

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

به جاش چیکار داری عزیزدلم؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه یکسره داره تکون میخوره و فلت میزنه و شنا میکنه واسه خودش شما حس نمیکنی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنین مدام در حال چرخیدن است بعد تو این هفته جه جوری متوجه جاش میشی عزیزم؟؟الان اندازه فندوق است خخ

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
هر جا میتونه باشه..گیر نده به این موضوع

گیسو جان مشکلی پیش اومده؟بخاطر امضات میگم عزیزم

سلام دوستای گلم.2روزه فهمیدم باردارم.زیر دلم درد میکنه.همش عطش دارم.خیلی خسته ام هیچ کاری نمیتونم بکنم.دکتر قرص لوتوژل200بهم داده.خیلی نگرانم.گاهی یه لک صورتی میاد دوباره قطع میشه.علتش چیه میدونید؟پارسال سقط داشتم

شماها که بارداریت جواب منم بدید منم دلم خیلی حالت سفت داره این عادی عطش شدیدم دارم

عزیزم مایعات زیاد بخور ..سفتی طبیعیه مخصوصا اگر نفخ هم میکنی بدتر میشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
سلام دوستای گلم.2روزه فهمیدم باردارم.زیر دلم درد میکنه.همش عطش دارم.خیلی خسته ام هیچ کاری نمیتونم بک ...

فقط استراحت کن و آرامش داشته باش سعی کن فقط دراز بکشی تا رفع شه لکه بینی 

فقط استراحت کن و آرامش داشته باش سعی کن فقط دراز بکشی تا رفع شه لکه بینی 

ممنون.عزیزم.خیلی نگرانم.همش حس پریودی دارم.کشاله های رونم بی حاله.خودمم اصلا انرژی ندارم.با این وضعییت سر عیدی.خدا کنه بچه سالم باشه

ممنون.عزیزم.خیلی نگرانم.همش حس پریودی دارم.کشاله های رونم بی حاله.خودمم اصلا انرژی ندارم.با این وضعی ...

ببین استرس برات بدترین‌چیز است ...عید هم مثل باقی ایام میگذره شرایط ات الان خاصه فقط مراقب خودت باش تا ۳ ماه اول بگذره راحت شی