2777
2789
عنوان

میترسم از این حجم حسود و بخیل دور و برمون🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 35 پست
مگه چی دارید وکجا زندگی میکنید

آدم حسود ب این نگاه نمیکنه ک طرف چقدر داره و کجاست کوچکترین مزیتی داسته باسی حسادت میکنن نمونش همین سایت گفتم پدرشوهرم برامون خونه بزرگ گرفت تازه دور از خونه خودشون همسرم پولشو پس انداز کرد ماشین خوب گرف برای من جای اینک بدیم اجاره خونه و رهن خونه بعد همه گفتن همسرت بی عرضس! بعد تو تاپیکاش میبینی تو 50متذ خونه مستجره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم شرشون کم شه تو همین سایت هم زیادن

شاید توی زندگی واقعی چیزی داشته باشی که قابل حسادت باشه ولی توی سایت که کسی شما رو نمیشناسه بخواد حسادت کنه بعد هم کلا از فکر حسادت  دیگران بیا بیرون و انرژی منفیش رو از خودت دور کن هر چی بیشتر تمرکز کنی درگیرتری

شاید توی زندگی واقعی چیزی داشته باشی که قابل حسادت باشه ولی توی سایت که کسی شما رو نمیشناسه بخواد حس ...

چند روز پیش یه مادری گفته بود تراز کنکور پسرم ۱۱ هزاره ولی دندون نمیاره میخواد یه سال دیگه بخونه

باید بودی میدیدی چطور داشتن از تاپیک بیرونش میکردن

همین ۲ ۳ شب پیش

🙂

آدم حسود ب این نگاه نمیکنه ک طرف چقدر داره و کجاست کوچکترین مزیتی داسته باسی حسادت میکنن نمونش همین ...

خوب در مورد دارای واموالتون صحبت نکنید .

همیشه رو سکوت باشید وجلوی این قبیل آدما 

پس همه چیزت رو مخصوصا موفقیت هاتو به همه کس نگو چون علاوه بر حسادت چشم هم میزنن

دقیقا. من که از وقتی دوستم دید زیاد طلا دارم هم شوهرم تصاوف کرد هم خودم ی مقدار طلام گم شد هم کلی ضرر مالی کردیم.. الهی چشاش از کاسه دربیاد

دقیقا. من که از وقتی دوستم دید زیاد طلا دارم هم شوهرم تصاوف کرد هم خودم ی مقدار طلام گم شد هم کلی ضر ...

اینجور وقتا حتما اسفند دود کن مردم که نمیدونن ممکنه با چه زحمتی خریده باشی فقط ظاهرو میبینن بعضیا خیلی حسود و بخیلن