2777
2789
عنوان

برنامه نویس ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 32 پست

سلام میشه راهنماییم کنی من میخام شروع کنم نمیدونم از کجا باید شروع کنم چه استادی چ کلاسی اصن برم دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونم یا نه 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

سلام میشه راهنماییم کنی من میخام شروع کنم نمیدونم از کجا باید شروع کنم چه استادی چ کلاسی اصن برم دان ...

اینکه شما دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونید یا نخونید هیچ تضمینی نمیکنه شما برنامه نویس بشید ! خیلیا کامپیوتر میخونن ولی برنامه نویس نمیشن خیلیا هم رشته ی کامپیوتر نبودن برنامه نویس های حررفه ای شدن ، برای یادگیری برنامه نویسی بهتره با حوصله پیش برید اول مبانی رو کامل یاد بگیرید بعد یه زبان برنامه نویسی ، بهترین دوره برای شروع به زبان فارسی دوره ی دوازده قدم برنامه نویسی هست 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه شما دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونید یا نخونید هیچ تضمینی نمیکنه شما برنامه نویس بشید ! خیلیا کا ...

ممنونم ازتون حدودا چقد طول میکشه یاد بگیرم؟ 

بعد درامدش میانگین چقدره مثلا برا یه برنامه نویس تازه کار که رشته تحصیلیش هم مرتبط نیس

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔