2777
2789
عنوان

برنامه نویس ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من asp کارمیکردم

الان دات نت کور اومده که جایگزین اون asp قدیمی هست و اوپن سورسه ! ولی من کار نکردم و فکر نکنم تو آینده هم کار کنم!

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

به نظر شما از چی شروع کنه؟ سی پلاس پلاس براش سخت نیست؟

سی پلاس پلاس پ و پایتون یادگیریش به یک اندازه سخته ولی سی پلاس پلاس بهتر از پایتون میتونه دانش برنامه نویسی رو به یک کودک منتقل بکنه و تو آینده موفق تر میشه 

حالا ابجی خودت تاحالا سیمکارت مجازی لوگیشن امریکاو ...  خریدی بنطرت بخرم بکارم میاد؟؟ یا میگی ریسک داره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چرا تنبلی از یه جایی شروع بکن تا دیر نشده

شروع کردم ادامه نمیدم از صبح میخوام برم سراغ لبتابم دوره رو شروع کنی هی عقب میندازم 

تازه لبتاب هم داشتم باز رفتم یک لبتاب جدیدتر حرفه ای خریدم مایکروسافت خریدم برای همینکار 

شروع کردم ادامه نمیدم از صبح میخوام برم سراغ لبتابم دوره رو شروع کنی هی عقب میندازم تازه لبتاب هم دا ...

شاید فضای مجازی و نی نی سایت و ... نمیزاره ! سعی کن خودتو به چالش بکشی و برای چالش هم یه اسم بزاری ! چالش این باشه که مثلا از فردا صبح تا ساعت ۲ ظهر هرجوری که شده سمت فضای مجازی و نی نی سایت و باقی چیزایی که زمانت رو میگیره نری ! خود به خود به سمت یادگیری برنامه نویسی میری

برای چی کاری؟

هم ثبتنام سایت فریلنسری ها خارجی

و همینطور برای ساخت ایمیل :؛اخه رفتم سایت اوپن ای آی کد apiگرفتم واسه هوش مصنوعی تو اکسل اصلا کار نمیده .. کدشو نوشتم ارورش تو کدhttp.setهم هست .حالا شاید من بلد نیستم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

شاید فضای مجازی و نی نی سایت و ... نمیزاره ! سعی کن خودتو به چالش بکشی و برای چالش هم یه اسم بزاری ! ...

معلومه ادم با پشتکاری هستی 👌

هم ثبتنام سایت فریلنسری ها خارجی و همینطور برای ساخت ایمیل :؛اخه رفتم سایت اوپن ای آی کد apiگرفتم وا ...

شماره مجازی از نامبرلند بگیر! من که سایت های فریلنسری خارجی نمیرم از روی رزومه و آشناهام چند پروژه خارجی بهم دادن اونم خب میدونستن ایرانم و با شماره ی ایرانیم در ارتباط بودن

برای api اوپن ای آی هم اینترنت ایران پاسخگو نیست چون یا تحریمه یا فیلترر ! دسترسی ندارید باید سرور مجازی بگیری توش انجام بدی

شماره مجازی از نامبرلند بگیر! من که سایت های فریلنسری خارجی نمیرم از روی رزومه و آشناهام چند پروژه خ ...

خدا خیرت بده🙏🏻🌹 .. موفق باشی