2777
2789

من بچه دار نمیشم خیلی نگران تنهایی هم الانم هم زمان پیریم و حس میکنم ادم باید حتما ۴ تا بچه داشته باشه که تنها نباشه و عمرش بگذره بعد میبینم کسایی که بچه دار میشن اما فقط یکی میارن تعجب میکنم میگم یعنی اینا از تنهایی و این چیزا نمیترسن میشه بگین میدونم شرایط کشور سخته ولی واقعا منی که تنهاییو دارم حس میکنم این خیلی سختتره زندگی برام جهنمه

مگه چندسالته؟مشکل از خودته؟ 

ناامید نباش انشالله دامنت سبز بشه هرچه زودتر

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام سرمایه و آینده میخواد حتما نمیارن از تضمین آینده بچشون اطمینان ندارن انشالله شما ام بچه دار شی

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

والا مامان من ۴ تا داشته الانم تنهاسبچه ها همه میرن دنبال زندگیشونبرای پر کردن تنهایی دنبال بچه نباش

بالاخره یه سر که میزنن خیلی سخته هیچکس نباشه بهت سر بزنه منتظر هیچکس نباشی

وقتی تفکر این باشه بچه رو بباری برا تنهایی و پیری خودت صدتا هم بیاری آخر سر تنهایی و دست تنها 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت