2777
2789
عنوان

بیرون زدگی دیسک کمر

66 بازدید | 13 پست

ام ارآی دادم فعلا پیش دکتر نبردم ولی گوگل ترجمه زدم نوشته بود بیرون زدگی دیسک 

امروزم باز خیلی دردم بد شروع شده 

چجوری خوب میشه یعنی باید عمل کنم؟؟

خیلی نگرانم کلی کاردارم ازصبح فقط خوابیدم 🥲

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

پاهاتنون بزنید ب دیوار یواش یواش ورزش بدین

پل باسن برین اینکار ها مفید براش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یا برسن استخر  تواب راه برین درمان میکنه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا برسن استخر تواب راه برین درمان میکنه

حالا چهارشنبه باید برم دکتر ولی واقعا نگرانم 

چند سالته منم الان درد میکنه ام ار ای دادم نوشته بر امدگی دیسک ولی دردم بیش تر ازین حرفاس

۳۱سال ،برای منم خیلی بده دردش خیییلی

منم ۲۵ شما ام احساس سنگینی کمر ب پایین دارین؟من هم سنگینی هم درد از انتهای کمر تا کف پا

من الان دردم ازوسط کمر تقریبا بیشتر سمت چپ گرفته تا پایین انگشتای پامم درد میکنه پای چپم ،تازه من سیاتیکم دارم😐😩

من الان دردم ازوسط کمر تقریبا بیشتر سمت چپ گرفته تا پایین انگشتای پامم درد میکنه پای چپم ،تازه من سی ...

من توی پای راستمه منم دقیقا مثل شمااااا 

مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!

بستگی داره چقدر بیرون زده باشه.هشتاد الی نود درصد بیرون زدگی ها نیاز به عمل ندارن و با دارو و فیزیوت ...

ببخشید درخواست رو رد کردم ،نمبیتونم قبول کنم ،خدا کنه همینطوری باشه 

سلام و عرض ادب دردتون بهتر شد؟ به متخصص مراجعه کردین؟با دیدنMRI بهتر میتونم کمکتون کنم میتونین MRI ...

سلام وقتتون بخیر بله متخصص دیدن و گفتن بیرون زدگی دارم ،چندتاورزش و فیزیوتراپی و دارو نوشتن 

عکس رو کجا بفرستم براتون