2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم

192 بازدید | 24 پست

بچه ها من تنبلی تخمدان و کیست دارم چند ماهه اقدام کردم ولی نگرفته این ماه خواب دیدم بهم مژده دادن که باردارم صبح که بیدار شدم نمیدونین از خوشحالی رو ابرا بودم 😂😂 به پریودم یه هفته ای مونده خیلی ببخشید ولی یکم ترشح داشتم قهوه ای کم رنگ بود انگار خون بود ولی خون نبود سینه هامم یکم تیر می‌کشید ولی الان خوبه بنظرتون اینا علائم بارداریه؟ یا زودتر از موعد دارم پریود میشم؟ بار اولیه بچه ها لطفا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابتو قشنگ توضیح بده ببینم🥰

خواب منم تعبیر میکنی؟ خواب دیدم مادر بزرگ مرحومم یه نوزاد داد بغلم گفت اینجا گرمه ببرش منم گفتم توهم بیا گفت کار دارم شما برید 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

خوابتو قشنگ توضیح بده ببینم🥰

خواب دیدم من و شوهرم یه جایی بودیم شبیه یه ساختمون نیمه کاره که نزدیک خونه مادرشوهرم بود بعد داشتیم میرفتیم اونجا که یهو خواهرشوهر م مارو دید و خیلی خوشحال بود گف براتون ذرت نگه داشتم برای بچه ت خوبه بیا بخور منم گفتم نه تو خونه خودمون زیاد هس میرم اونجا میخورم میگف بیا بخور بارداری تا بری خونه‌ت طول میکشه ضررداره برات منم رفتم

خواب منم تعبیر میکنی؟ خواب دیدم مادر بزرگ مرحومم یه نوزاد داد بغلم گفت اینجا گرمه ببرش منم گفتم توهم ...

ای جاااانم🫠قصد بارداری نداری؟ 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

خواب دیدم من و شوهرم یه جایی بودیم شبیه یه ساختمون نیمه کاره که نزدیک خونه مادرشوهرم بود بعد داشتیم ...

ای جانم🫠🫠🫠🥰🥰

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!