2777
2789
عنوان

مادرم همش نگاش به بشفابمه

212 بازدید | 27 پست

که زیاد مرغ یا کلا هرچیزی برندارم برای پسرش کم بمونه 

اگه خودش بکشه انگار کنجشکم که کم نیاد 

همش نگرانه پسرشه همش به فکر پسرشه 

همه چیزش برای عروسیه که هنوز وجود نداره 

اصلا منو دوست نداره هزار بار گفته 

و هزار بار پدرم گفته کاش مرده بودم 

اما من همیشه التماس خواهش میکردم برای اینکه منو دوست داشته باشید😂💔و هربار میگفتن غر غر نکن همین کارت باعث کم روزی ما تو خونه شده 

اما خوشحالم چون یکماه دیگه میرم(: این حس رهایی برای همتون آرزو میکتم

کجا میری عزیزم

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابگاه آزاد (:

موفق باشی عزیزم

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

حس بدیه منم وقتی چاق بودم نگاهشون ب بشقابم بود که کم بخور کجا میری عزیزم

هی 😔 

خوابگاه میرم برای دانشگاه هردو آزاد مجبورم یه عالمه کار کنم درس بخونم چون بهم پولی قرار نیست بدن نمی‌دونم شاید کم اوردم

به نظر منم پسرا بیشتر به غذا نیاز دارن دختر روزی یکبارم غذا بخوره بسشه خودم که اینجوری ام از غذا خوردن نفرت دارم شده بعضی وقتا تا سه روزم هیچی نخورم چون کار بیخودیه 

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
هی 😔 خوابگاه میرم برای دانشگاه هردو آزاد مجبورم یه عالمه کار کنم درس بخونم چون بهم پولی قرار نیست ب ...

عزیزدلم☹️تلاش کن قبول شی مطمئنا دیدشون بهت بهتر میشه من اون زمان کنکوری بودم و چاقم شده بودم همه چی میگفتن الان که قبول شدم دارم لاغر میکنم به به و چه چه میکنن پیش همه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

به نظر منم پسرا بیشتر به غذا نیاز دارن دختر روزی یکبارم غذا بخوره بسشه خودم که اینجوری ام از غذا خور ...

چون شما از غذا خوردن بدتون میاد پس دخترا غذا یه وعده بسشونه 

خدا اینارو نمیدونست یه آپشن میذاشت میگفت فقط یه وعده بخورن خانما😐 

مردا هم 24ساعتی بلومبونن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)