2777
2789

تو چند جا اینو دیدم حتی تجربیات دیگران بود گفتن تو یکماه یک تا چند کیلو کم کردن 

حتی علم ثابتش کرده 

حالا من از دیروز دارم امتحان میکنم رژیمم همونه فقط این یک مورد اضافه کردم 

وقتی میخوای برنج دم کنی یا ماکارانی بذاری برای هر ۴ پیمانه برنج و برای ۵۰۰ گرم ماکارونی خشک یک قاشق غذاخوری توش سرکه سیب طبیعی بریز 

اصلا مزه سرکه حس نمیشه خیالتون راحت دیروز ماکارانی پختم امروز برنج هیچ مزه ای نمیده 

ماکارونی ابکش کردید برنج همینطور ابکش کردید خواستید بریزید تو قابلمه یک ق غ سرکه سیب خانگی بریزید و هم بزنید و دم کنید 

علمی میتونید سرچ کنید 

فعلا امضا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صورت کربوهیدرات برنج یا پاستا تغییری نمی کنه و جذب میشه. سرکه سیب خیلی مفیده ، ولی اینطور نیست که هر رژیمی داشته باشیم و سرکه سیب مانع چاق شدن بشه. تا حدی باعث میشه قند خون تدریجی بالا بره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

از هوش مصنوعی پرسیدم این جواب داد 

آره این چیزی که خوندی برمی‌گرده به بحث مقاومت نشاسته (Resistant starch).
ماجرا اینه که:

• برنج و ماکارونی پر از نشاسته‌ی قابل هضم هستن، یعنی سریع قند خون رو می‌برن بالا و کالریشون کامل جذب میشه.
  • وقتی اینا رو می‌پزی و بعد با سرکه یا اسید (مثل آبلیمو، سرکه سیب و...) مخلوط می‌کنی، بخشی از نشاسته‌شون تبدیل میشه به نشاسته مقاوم.
  • نشاسته مقاوم مثل فیبر عمل می‌کنه: بدن نمی‌تونه راحت تجزیه‌ش کنه، پس هم کالری کمتری جذب میشه (یه چیزی حدود ۱۰–۱۵٪ کمتر) و هم قند خون کمتر بالا میره.
  • همین اثر رو حتی بیشتر وقتی می‌گیری که برنج یا ماکارونی رو بپزی، بذاری خنک بشه و بعد دوباره گرم کنی.

🔹 اضافه کردن سرکه سیب موقع پخت باعث میشه بخشی از نشاسته به فرم مقاوم تغییر پیدا کنه.
🔹 این موضوع تو چند تا تحقیق هم تأیید شده، البته کاهش وزن چشمگیر به‌تنهایی از همین روش نمیاد؛ بیشتر کمک می‌کنه شاخص گلیسمی غذا بیاد پایین و کالری خالص کمتری جذب بشه.

یعنی در حدی نیست که بگی «فقط با سرکه سیب چند کیلو تو یک ماه کم میشه»، اما می‌تونه به‌عنوان یه ترفند کمکی کنار رژیم مفید باشه.

👉 پس:

• ضرری نداره (اگه معده‌ات مشکلی با سرکه نداره).
  • مزه‌اش تو دم‌کشی واقعاً حس نمیشه.
  • تاثیر اصلیش اینه که برنج/ماکارونی کمتر چاق‌کننده باشن.

می‌خوای برات یه مقایسه‌ی دقیق بزنم مثلاً برنج سفید معمولی vs برنج با سرکه vs برنج سردشده، چند درصد کالری کمتر جذب میشه؟

از هوش مصنوعی پرسیدم این جواب داد آره این چیزی که خوندی برمی‌گرده به بحث مقاومت نشاسته (Resistant st ...

دقیقا همین 

الان خیلی ها مقاومت ب انسولین دارن 

این روش خصوصا برای خانم های پلی کیستیک عالیه 

خلاصه امتحانش ضرر نداره

فعلا امضا ندارم

عزیزم یه سوالی داشتم ازتون 

من پست شمارو تو یه تاپیک در مورد خرید شلوار جین از سایت امور جین دیدم

میشه تجربتونو از خرید ازشون بگید

با دوستام میخوایم ازش شلوار بخریم ولی میترسم که تنخور کاراش اونی نباشه که تو سایت میزاره؟شما ازشون خرید داشتید راضی بودید؟

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
عزیزم یه سوالی داشتم ازتون من پست شمارو تو یه تاپیک در مورد خرید شلوار جین از سایت امور جین دیدممیشه ...

من دو سال ازش خرید میکنم بیشتر از سی تا برای خودم و بچه هام‌خریدم 

سایز درستت بدست میاری تن خورش همونه جنسش هم خوبه همون مغازه دو برابر داره میده 

فعلا امضا ندارم
من دو سال ازش خرید میکنم بیشتر از سی تا برای خودم و بچه هام‌خریدم سایز درستت بدست میاری تن خورش همون ...

اره 

من دلم میخواد شلوار دمپا سفارش بدم ولی شک دارم که تو تنم قشنگ ایستایی نداشته باشه

شما ازشون تاحالا شلوار دمپا سفارش دادید؟

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
اره من دلم میخواد شلوار دمپا سفارش بدم ولی شک دارم که تو تنم قشنگ ایستایی نداشته باشهشما ازشون تاحال ...

اره چند تا سفارش دادم تا حالا 

دمپا قدش دقت کن 

البته من کوتاه کردم دو مدل دمپا داره یکیش خیلی پایینش گشادتر یکیش کمتر 

میتونی یکی سفارش بدی ببینی چطوره تعویض هم داره البته من نکردم 

فعلا امضا ندارم
اره چند تا سفارش دادم تا حالا دمپا قدش دقت کن البته من کوتاه کردم دو مدل دمپا داره یکیش خیلی پایینش ...

منظور یک مدل پایین گشادتر یک مدلش کمتر 

اون گمتر من بیشتر دوست داشتم

فعلا امضا ندارم
منظور یک مدل پایین گشادتر یک مدلش کمتر اون گمتر من بیشتر دوست داشتم

میشه بگی کدومو سفارش دادی

اونی که کمتر بود منظورمه